Skip to main content

Αουγκούστο: Θα πάρουμε την πρόκριση κόντρα στη Σλόβαν

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τη ζωή μας στο γήπεδο για να βγούμε νικητές», δήλωσε ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ.

Για το πρώτο του παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ως βασικός και τη νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό αναφέρθηκε μιλώντας σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Ντούγκλας Αουγκούστο ενώ εξέφρασε την άποψη πως ο «Δικέφαλος» θα υπερκεράσει το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Λατινοαμερικάνος άσος των «ασπρόμαυρων»:

«Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και βοήθησα την ομάδα να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Ήταν πολύ σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Παίξαμε στην έδρα μας και κάναμε καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που αγωνίστηκα και αυτό που θέλω είναι να συνεχίσω να δουλεύω, για να συμμετάσχω σε περισσότερα ματς ως βασικός».

Για τον αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας: «Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και θα πρέπει να δώσουμε τη ζωή μας στο γήπεδο για να βγούμε νικητές. Έχουμε το ντεσαβαντάζ μετά το αποτέλεσμα του πρώτο ματς, αλλά θα παίξουμε στην έδρα μας μπροστά στους οπαδούς μας και με τη βοήθεια του Θεού, θα πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση».