Skip to main content

Απαντά στις ΠΑΕ η Nova: «Δεν υπάρχει καμία οφειλή»

Το συνδρομητικό κανάλι ξεκαθαρίζει προς τους παράγοντες ότι «οφείλουν σεβασμό» προς αυτούς που εδώ και 20 χρόνια χρηματοδοτούν το ποδόσφαιρο.

Τη δική της απάντηση αναφορικά με όλα όσα ειπώθηκαν κατά τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη της Super League έδωσε σήμερα η Nova ξεκαθαρίζοντας ότι μέχρι τη διακοπή του πρωταθλήματος, έχουν πληρώσει όλες τις δόσεις που προέβλεπαν τα συμβόλαια προς τις ΠΑΕ.

Μάλιστα, το συνδρομητικό κανάλι θεωρεί αυτονόητο το γεγονός πως σωστά, μετά τη διακοπή, δεν έχουν πληρώσει τίποτα στις ΠΑΕ ενώ ξεκαθαρίζουν προς τους παράγοντες των ομάδων ότι «οφείλουν σεβασμό» προς αυτούς που εδώ και 20 χρόνια χρηματοδοτούν το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η Nova:

«Δεν υπάρχει καμία οφειλή απέναντι στις ΠΑΕ που έχουν διμερή εμπορική συνεργασία με τη Nova για το διάστημα έως τη διακοπή κάθε αγωνιστικής δραστηριότητας.

Είναι αυτονόητο ότι η Nova δεν θα μπορούσε να προβεί σε καμία άλλη οικονομική καταβολή, από τη στιγμή που δεν διεξάγονται αγώνες και είναι άγνωστη η εξέλιξη και η ολοκλήρωση ή όχι του πρωταθλήματος.

Οι παράγοντες του ποδοσφαίρου και ειδικά οι εμπορικοί συνεργάτες της οφείλουν σεβασμό στη Nova, το βασικό χρηματοδότη του ελληνικού ποδοσφαίρου για περισσότερα από 20 χρόνια, ιδιαίτερα, μάλιστα, σε αυτή τη συγκυρία της παγκόσμιας κρίσης και της νέας τάξης πραγμάτων που διαμορφώνεται εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού».