Skip to main content

Από αύριο στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ ο Τσίπρας με φουλ πρόγραμμα

Τριήμερη θα είναι αυτή τη φορά η επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη για τη ΔΕΘ με φουλ πρόγραμμα. Οι πρώτες πληροφορίες.

Τριήμερη θα είναι τελικά η επίσκεψη του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη για την 83η ΔΕΘ.

Ο κ. Τσίπρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται από αύριο το πρωί στην πόλη. Το απόγευμα, στις 17:15, θα έχει διμερή συνάντηση με τον Αμερικανό υπουργό Εμπορίου, Γουίλμπουρ Ρος, διπλωμάτες των ΗΠΑ και Αμερικανούς επιχειρηματίες.

Η συνάντηση αναμένεται να γίνει στο Διοικητήριο όπου συστεγάζεται το υπουργείο Μακεδονίας – Θράκης και το Γραφείο Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη.

Στο υπό διαμόρφωση πρόγραμμα του πρωθυπουργού προβλέπονται επισκέψεις σε περίπτερα στη ΔΕΘ το πρωί του Σαββάτου, αφού προηγηθεί επίσκεψη στο νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό για το πρώτο ιταλικό τρένο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που θα εκτελεί το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα, με εκπληκτικές ταχύτητες (κάτω από 3,5 ώρες όταν ολοκληρωθεί η ηλεκτροκίνηση). Πριν την καθιερωμένη βόλτα στα περίπτερα, ο κ. Τσίπρας θα συναντηθεί στο κτήριο διοίκησης της ΔΕΘ με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στον εκθεσιακό φορέα.

Στις 20.00' έχει προγραμματιστεί η κεντρική ομιλία του πρωθυπουργού στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και την Κυριακή η συνέντευξη τύπου είναι στις 13.00'.

Λεπτομέρειες του προγράμματος της επίσκεψης του πρωθυπουργού δεν υπάρχουν, καθώς είναι ακόμη ανοιχτό και υπό διαμόρφωση, όπως τόνισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στη Voria.gr. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση.