Τρίτη 2 Μαρτίου 2021
x

ΑΠΟ... ΓΕΡΑΝΟΦΟΡΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΜΟΙΡΑΣΕ ΔΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ Ο ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (VID)

Με μία εντυπωσιακή επιχείρηση ο Άγιος Βασίλης κατέβηκε με σχοινιά από το γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής για να μοιράσει δώρα στα παιδιά του ΠΑΓΝΗ.

Δώρα και χαμόγελα μοίρασε σήμερα, Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Άγιος Βασίλης στο παιδιά του ΠΑΓΝΗ.

Με μία εντυπωσιακή επιχείρηση ο Άγιος Βασίλης κατέβηκε με σχοινιά από το γερανοφόρο όχημα της Πυροσβεστικής και από μπαλκόνι του 4ου ορόφου του Νοσοκομείου μοιράζοντας χαμόγελα, ευχές, χρόνια πολλά και δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται και βρίσκονται μακριά από τα σπίτια έτους τις Άγιες αυτές μέρες.

Με χειροκροτήματα και χαμόγελα αντέδρασαν τα παιδιά και ο κόσμος που βρέθηκε νωρίς σήμερα το μεσημέρι στο προαύλιο και τα μπαλκόνια του κτηρίου της Παιδοαιματολογικής και Παιδοψυχιατρικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ.

Με ένα πανό που έγραφε «Σας ευχαριστούμε που μας κρατάτε όρθιους. Δεν πιστεύαμε στους ήρωες μέχρι που γνωρίσαμε εσάς...» έστειλαν μήνυμα εμψύχωσης και θάρρους στους μικρούς μαχητές της ζωής.

Την συγκινητική αυτή πρωτοβουλία είχε η 7η ΥΠΕ Κρήτης και υλοποίησε για μια ακόμη χρονιά η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου με την 3η ΕΜΑΚ και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω».

Βίντεο: Σαράντος Νίκος
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ