Skip to main content

Από τον Ολυμπιακό στη Γουλβς και επίσημα ο Ποντένσε (video)

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ήταν πάντα παιδικό μου όνειρο να παίξω στην Premier League», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος εξτρέμ των «λύκων».

Την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε από τον Ολυμπιακό ανακοίνωσε και επίσημα η Γουλβς.

Ο 24χρονος διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών με την αγγλική ομάδα και στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για την τελική έκβαση της υπόθεσης.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τα αμέτρητα μηνύματα υποστήριξης που έχω λάβει. Μπορώ να περιγράψω τον εαυτό μου ως γρήγορο και βιρτουόζο παίκτη.

Οι ατομικοί μου στόχοι είναι να παίζω όσο γίνεται πιο πολύ, να βοηθάω την ομάδα με γκολ και ασίστ και όσον αφορά στην ομάδα θα ήθελα να προκριθούμε στο Champions League.

Aυτός είναι ένας στόχος που είναι μέσα στις δυνατότητές μας και ελπίζω να έχουμε μία καλύτερη σεζόν από την περυσινή», δήλωσε αρχικά ο Ίβηρας άσος των «λύκων» για να προσθέσει:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Ήταν πάντα παιδικό μου όνειρο να παίξω στην Premier League και κοιτάζω αυτό το επίτευγμα ως ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

Η Γουλβς είναι μία ομάδα με ένα μεγάλο σχέδιο, με φιλόδοξους στόχους και θα γνωρίσω αρκετούς παίκτες με τους οποίους είχα την τύχη να συνεργαστώ στο παρελθόν ελπίζοντας πως θα είμαι πολύ επιτυχημένος εδώ.

Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που επέλεξα την Γουλβς, Μίλησα με τον Ρουί Πατρίσιο αλλά και με τους Ρούμπεν Νέβες, Ντιόγκο Ζότα και Ζοάο Μουτίνιο. Θα με βοηθήσουν να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα και είναι καλό που υπάρχουν γνώριμα πρόσωπα τριγύρω μου».

Τέλος ο πρώην ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών συμπλήρωσε:

«Δεν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Νούνο Εσπίριτο, όμως το γεγονός πως είναι Πορτογάλος και το ότι με ξέρει και ξέρω και εγώ τη δουλειά του, είναι πράγματα που με βοήθησαν να πάρω την απόφαση να έρθω.

Η πρόοδος του συλλόγου τα τελευταία χρόνια είνα κάτι εμφανές σε όλο τον κόσμο. Άκουσα για πρώτη φορά την Γουλβς όταν έπαιζε ο Σίλας εδώ, στις αρχές του αιώνα, όμως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση με το τώρα. Ο σύλλογος είναι πολύ μεγαλύτερος, με σαφώς μεγαλύτερες φιλοδοξίες».