Skip to main content

Από υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης… υποψήφιος δήμαρχος Πολυγύρου

Η ανακοίνωση της Ρηγίλλης με το όνομα του νυν νομάρχη Χαλκιδικής, Α. Ζωγράφου, ως υποψηφίου δημάρχου Πολυγύρου επιβεβαιώνει δημοσίευμα της Voria.gr, που έκανε λόγο για πισωγύρισμα από τον Π.Ψωμιάδη
της Χρύσας Κυριακού

Η επίσημη ανακοίνωση της Ρηγίλλης με το όνομα του νυν νομάρχη Χαλκιδικής, Αστέριου Ζωγράφου, ως υποψηφίου δημάρχου Πολυγύρου ήρθε να επιβεβαιώσει δημοσίευμα προ ολίγων ημερών της Voria.gr, το οποίο έκανε λόγο για πισωγύρισμα από τον ίδιο τον Παναγιώτη Ψωμιάδη στο ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο ανδρών. Όπως υποστήριζαν τότε στενοί συνεργάτες του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, ο κ. Ψωμιάδης δέχθηκε έντονες πιέσεις ώστε να συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιό του τον Αστ. Ζωγράφο, πιέσεις που φαίνεται πως πείσμωσαν τον νομάρχη Θεσσαλονίκης, ο οποίος δεν επιθυμούσε τον κ. Ζωγράφο ως αντιπεριφερειάρχη με το ψηφοδέλτιό του.

Η Ρηγίλλης ανακοίνωσε επίσης τις υποψηφιότητες του αντινομάρχη Χαλκιδικής, Ιωάννη Τζίτζιου, για το δήμο Σιθωνίας και του δημάρχου Παλλήνης, Κ. Καπούλα, για το δήμο Κασσάνδρας, καθώς και του νυν νομάρχη Καβάλας, Θεόδωρου Καλλιοντζή για τον δήμο Καβάλας. Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες είναι:

Περιφέρεια Αττικής

Δήμος Πετρουπόλεως: Σκαλιστήρας Θανάσης, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ
Δήμος Σαρωνικού: Γκίνης Σταμάτης, πρόεδρος Κοινότητας Κουβαρά
Δήμος Παιανίας: Μάδης Ισίδωρος, επιχειρηματίας
Δήμος Ωρωπού: Τσάκωνας Ανδρέας, οικονομολόγος, πρώην αντινομάρχης Ανατ. Αττικής
Δήμος Φυλής: Παππούς Χρήστος, δήμαρχος Άνω Λιοσίων

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Δήμος Πύργου: Λιατσής Γαβριήλ, οικονομολόγος, πρώην δήμαρχος Πύργου