Τρίτη 20 Απριλίου 2021
x

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ Ο ΑΜΥΡΑΣ - ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ Η ΚΟ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΙΟΥ

Στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής τόνισε πως κορυφαία στελέχη του Ποταμιού έχουν αντίθετη θέση από τη δική του για το μείζον εθνικό ζήτημα.

Την ανεξαρτητοποίησή του ανακοίνωσε ο βουλευτής, Γιώργος Αμυράς. 

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνω την αποχώρησή μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού και την ανεξαρτητοποίησή μου. Δεν θα μπορούσα να πράξω διαφορετικά όταν τις επόμενες ημέρες θα έπρεπε, ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, να ομιλώ δημόσια εκ μέρους του κόμματος του οποίου τα κορυφαία στελέχη έχουν αντίθετη θέση από την προσωπική μου για ένα μείζον εθνικό ζήτημα», τόνισε ο ίδιος στην ανακοίνωσή του. 

Ο κ. Αμυράς ευχαρίστησε τον επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη και όλους τους ανθρώπους του κόμματος με τους οποίους συνεργάσθηκε και ευχήθηκε οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις του τόπου να βρουν τη δυναμική που χρειάζεται η χώρα.

Άμεση συνέπεια από την ανεξαρτητοποίηση του Γιώργου Αμυρά είναι ότι το Ποτάμι πλέον δεν αποτελεί κοινοβουλευτική ομάδα καθώς αριθμεί πλέον μόνο τέσσερις βουλευτές (Θεοδωράκης, Μαυρωτάς, Λυκούδης και Ψαριανός) ενώ το όριο για μια ΚΟ στη Βουλή είναι πέντε βουλευτές.

 
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ