Skip to main content

Απολογισμός Γραμμένου: Τρεις διαφορετικοί πρωταθλητές σε τρία χρόνια

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ παρέθεσε απολογιστική συνέντευξη Τύπου, παραθέτοντας τα πεπραγμένα της διοίκησής του, τονίζοντας ότι χρειάζεται αλλαγή κουλτούρας.

Απολογισμό των πεπραγμένων της διοίκησής του έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, στην ομιλία με την οποία ξεκίνησε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας.

«Δυστυχώς, και σ’ αυτόν τον ένα χρόνο από την τελευταία μας τακτική γενική συνέλευση, η διοίκηση της ΕΠΟ συνέχισε να λειτουργεί σε εξαιρετικά αρνητικό περιβάλλον, πολλές φορές εχθρικό και δεχόμενη επιθέσεις με ξεκάθαρο στόχο την αποσταθεροποίηση της και κανείς δεν δικαιούται να αγνοεί ότι, επί των ημερών αυτής της διοίκησης, ανεδείχθησαν τρεις διαφορετικοί πρωταθλητές σε ισάριθμες αγωνιστικές περιόδους», ανέφερε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Εάν θέλουμε να αλλάξει επί τα βελτίω το ελληνικό ποδόσφαιρο, πρωτίστως χρειάζεται αλλαγή κουλτούρας από τους μετέχοντες και διαφορετική προσέγγιση. Θα το ξαναπώ και ας χαρακτηριστώ γραφικός ή στερεότυπος. Μόνο κέρδος και, μάλιστα, βραχυπρόθεσμο θα αποκομίσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».