Skip to main content

Απόψε κόντρα στη Σλοβενία η εθνική Ελλάδας για το Nations League

Η εθνική έχει να αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες, όπως των Μανωλά, Παπασταθόπουλου και Βλαχοδήμου, παρόλα αυτά θα παλέψει για την πρωτιά.

Απόψε στις 21:45 αγωνίζεται η εθνική Ελλάδας κόντρα στη Σλοβενία, για το τρίτο γκρουπ στην τρίτη κατηγορία του Nations League, παιχνίδι στο οποίο διακυβεύεται η πρωτιά μεταξύ των δύο αντιπάλων.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αγωνιστεί στη Λιουμπλιάνα με αρκετές αλλαγές σε σχέση με προηγούμενες εμφανίσεις, καθώς απουσιάζουν οι Μανωλάς, Παπασταθόπουλος και Βλαχοδήμος, μετά την απόφαση του ομοσπονδιακού προπονητή, Τζον Φαν'τ Σχιπ.

Αναφορικά με την αρχική ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Μπάρκας και στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μπακάκης. Αριστερά, η θέση διεκδικείται από Τσιμίκα, Γιαννούλη και Κυριακόπουλο, ο Σταφυλίδης αναμένεται να είναι ο ένας στόπερ και ο έτερος κάποιος εκ των Σιόβα ή Σβάρνα.

Στη μεσαία γραμμή υποψήφιοι για τις δύο θέσεις είναι οι Ζέκα, Μπουχαλάκης, Κουρμπέλης, στο ένα άκρο θα βρεθεί ο Λημνιός και το άλλο διεκδικούν οι Μασούρας, Τζόλης. Στην κορυφή της επίθεσης πιθανώς να βρεθεί ο Παυλίδης, ενώ πίσω του θα παίξει ο Μπακασέτας.