Skip to main content

Απόψε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Άρης και ΠΑΟΚ συναντιούνται μετά από πολλά χρόνια σε αγώνα πρωταθλήματος σε ένα κατάμεστο γήπεδο που θα αναμένει με αγωνία το ντέρμπι

Στο γήπεδο του Άρη «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι στραμμένα τα βλέμματα απόψε στις 19.00 (ΕΡΤ1), όπου ο γηπεδούχος στην επιστροφή του στη Superleague αντιμετωπίζει μετά από μία και πλέον τετραετία των ΠΑΟΚ σε αγώνα πρωταθλήματος.

Στον Άρη ο Πάκο Ερέρα στην αποστολή επέλεξε τον Κούεστα κάτω από τα δοκάρια που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ εκτός έμεινε ο Δεληζήσης.

Στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πάκο Ερέρα περιλαμβάνονται οι εξής:

Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Bruno Gama, Colazo, Hugo Souza, Diguiny, Fran Velez, Basha, Younes, Matilla, Mavraj, Martinez, Ναζλίδης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Κωνσταντινίδης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα καταφθάσει στο «Κλέανθης Βικελίδης» με Πέλκα, αλλά και με Ουάρντα που επιστρέφει μετά την τιμωρία για πειθαρχικό παράπτωμα.

Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι:

Πασχαλάκης , Ρέι , Μάτος , Τόσκα , Βαρέλα , Κρέσπο , Βιεϊρίνια , Κάνιας , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ουάρντα , Μπίσεσβαρ , Ζαμπά , Λημνιός , Πρίγιοβιτς , Καρέλης .