Skip to main content

Απορρίφθηκε για τέταρτη φορά το αίτημα του Ντάνι Άλβες για αποφυλάκιση

Οι περιπέτειες του Βραζιλιάνου πρώην ποδοσφαιριστή με τη δικαιοσύνη συνεχίζονται καθώς για μία ακόμα φορά απορρίφθηκε το αίτημά του για προσωρινή αποφυλάκιση

 Το δικαστήριο της Βαρκελώνης απέρριψε ξανά το νέο αίτημα του Ντάνι Άλβες για προσωρινή αποφυλάκιση. Όπως αναφέρουν σχετικά τα μέσα ενημέρωσης της Ισπανίας, είναι η τέταρτη φορά που η υπεράσπιση του Βραζιλιάνου σταρ προσέφυγε ζητώντας αυτού του είδους το μέτρο, το οποίο προηγουμένως είχε απορριφθεί υπό το φόβο ότι ο πρώην αμυντικός των Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν έχει τις οικονομικές δυνατότητες για να διαφύγει στη Βραζιλία ή σε οποιαδήποτε άλλη χώρα. Το ίδιο λόγο επικαλέστηκε και η σημερινή απόφαση και ο Άλβες θα παραμείνει στη φυλακή.
 Ο 40χρονος Βραζιλιάνος άσος καταδικάστηκε στις 22 Φεβρουαρίου από το δικαστήριο σε φυλάκιση 4,5 ετών, καθώς και να πληρώσει 150.000 ευρώ στο θύμα του, για το βιασμό μιας 23χρονης γυναίκας τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο της Βαρκελώνης, ενώ η εισαγγελία είχε ζητήσει ποινή φυλάκισης εννέα ετών. Το δικαστήριο επέβαλε επίσης πενταετή εποπτευόμενη αποφυλάκιση στον πρώην διεθνή Βραζιλιάνο μετά την αποφυλάκισή του και απαγόρευση προσέγγισης του θύματός του για εννέα χρόνια.

Ο Ντάνι Άλβες θα παραμείνει στη φυλακή Brians 2 στη Βαρκελώνη, καθώς το Δικαστήριο δεν ενέκρινε το αίτημα του Βραζιλιάνου για προσωρινή αποφυλάκιση.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του Ντάνι Άλβες ζήτησε την προσωρινή αποφυλάκιση του Βραζιλιάνου που καταδικάστηκε σε φυλάκιση για 4,5 χρόνια για βιασμό.

Ωστόσο, η απόφαση του Δικαστηρίου ήταν αρνητική, με τον Βραζιλιάνο να παραμένει στη φυλακή Brians 2, στην οποία κρατείται απ' όταν τον κατήγγειλε η 23χρονη τη σεξουαλική επίθεση σε νυχτερινό κέντρο.

"Πιστεύω στη δικαιοσύνη, δεν θα το σκάσω, θα είμαι πάντα στην διάθεσή σας", είπε κατά την ακρόαση ο 40χρονος πρώην ποδοσφαιριστής μέσω τηλεδιάσκεψης.