Skip to main content

Αποστολή ναρκωτικών, Αθήνα – Καβάλα, μέσω …ΚΤΕΛ!

Ποσότητες ναρκωτικών διακινούσαν μέσω του υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας μέλη κυκλώματος, στέλνοντας ασυνόδευτα δέματα από την Αθήνα!
Μια βαλίτσα με διαφορετικό …περιεχόμενο από τα συνηθισμένα ήταν το μυστικό της διακίνησης ναρκωτικών από την Αθήνα στην Καβάλα, μέσω ΚΤΕΛ, για τα μέλη κυκλώματος που εξάρθρωσε η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας!

Μία ημεδαπή αγνώστων στοιχείων, που αναζητείται από την Αστυνομία, έστελνε με τα τακτικά δρομολόγια του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αθήνας – Καβάλας ασυνόδευτα δέματα και βαλίτσες με ναρκωτικά, προκειμένου να τα παραλάβουν συνεργοί της στην Καβάλα.

Αξιοποιώντας πληροφορίες που είχαν περιέλθει σε γνώση της, η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών Καβάλας έστησε παγίδα στην αποθήκη του ΚΤΕΛ Καβάλας χθες το πρωί και κατόρθωσε να συλλάβει τον έναν (26χρονο) από τους δύο …παραλήπτες μιας βαλίτσας (που περιείχε σχεδόν δύο κιλά ακατέργαστης κάνναβης), ενώ διέφυγε με μοτοσικλέτα ο δεύτερος (23χρονος) συνεργός –στο σπίτι του οποίου όμως ανευρέθηκαν αργότερα μαχαίρια και κροτίδες!

Οι δύο νεαροί Καβαλιώτες διοχέτευαν τα ναρκωτικά που παραλάμβαναν μέσω …ΚΤΕΛ σε χρήστες της ευρύτερης περιοχής.

Στην …ασυνήθιστη βαλίτσα βρέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 1.960 γραμμαρίων, ενώ μετά από έρευνες των αστυνομικών στα σπίτια των δύο δραστών εντοπίστηκαν -στο σπίτι του 23χρονου που αναζητείται επίσης- τρία μαχαίρια με μήκος λάμας 15, 20 και 30 εκατοστών, 33  κροτίδες και ένα γυάλινο φιαλίδιο με υπολείμματα άγνωστης ναρκωτικής ουσίας.

Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Καβάλας.