Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020
x

ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΣΤΑ ΣΕΠΟΛΙΑ - ΙΔΡΥΕΙ ΑΚΑΔΗΜΙΑ! (ΦΩΤΟ+VID)

Ο χώρος όπου έπαιζε μικρός σείστηκε από τις ιαχές του κόσμου που φώναζαν «MVP» - Antetokounbros Academy για παιδιά που δεν έχουν οικονομική δυνατότητα

Την αποθέωση, όπως ήταν αναμενόμενο, γνώρισαν στα Σεπόλια ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και τα αδέρφια του που βρέθηκαν στη γιορτή που διεξήχθη στο γήπεδο όπου ο MVP του ΝΒΑ έκανε τα πρώτα βήματά του στο μπάσκετ.Ο χαμογελαστός Γιάννης έφτασε στο event μαζί με τα αδέρφια του με το γήπεδο να... σείεται από τις ιαχές του κόσμου που φώναζε συνεχώς «MVP, MVP».

Ο χώρος μάλιστα ήταν ασφυκτικά γεμάτος κάθως όλοι έτρεξαν να δουν τον αστέρα του NBA.Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε για την επιστροφή του στο γήπεδο του Τρίτωνα στα Σεπόλια κι εν συνεχεία ανέλαβε ρόλο προπονητή στην κατηγορία U18 του τουρνουά 3on3, η οποία μάλιστα αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 12-11.«Ποιος θα περίμενε ποτέ ότι θα γινόταν κάτι τέτοιο εδώ στο γήπεδο, στα Σεπόλια... Ειλικρινά ανατριχιάζω που είμαι στο ίδιο γήπεδο που μεγάλωσα κι έπαιξα μπάσκετ! Είναι φανταστικό αυτό που γίνεται σήμερα εδώ. Ό,τι κι αν πετύχεις στη ζωή, δεν πρέπει να ξεχνάς από που ξεκίνησες και γι' αυτό ακριβώς θέλω να κάνω το event της ΝΙΚΕ στα Σεπόλια. Δεν θα ξεχάσω ποτέ από που ξεκίνησα κι αυτό είναι το πιο βασικό πράγμα στη ζωή. Σημαίνει πάρα πολλά αυτό το βραβείο του MVP. Η οικογένειά μου είναι πάρα πολύ χαρούμενη και περήφανη», είπε ο Γιάννης.

Στο περιθώριο, μάλιστα, των εκδηλώσεων ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν τη δημιουργία της «Antetokounbros Academy» όπου θα έχουν προτεραιότητα οι νεαροί αθλητές που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν το όνειρό τους!

Παρεμπιπτόντως, έχουν ήδη συγκεντρωθεί 25.000 ευρώ από το event στα Σεπόλια και θα ακολουθήσουν κι άλλες δραστηριότητες.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ