Skip to main content

Απροειδοποίητη περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στην Αιτωλοακαρνανία

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, βρέθηκε «κοντά στους πολίτες» σε διάφορες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας

«Απροειδοποίητη περιοδεία» με πρώτο σταθμό την Αμφιλοχία πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, όπως ενημέρωσε ο ίδιος με ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ. «Μη με ρωτάτε "πώς απ' τα μέρη μας;". Ρωτήστε τους άλλους γιατί δεν έρχονται. Ελλάδα είναι κι εδώ», έγραψε.

Σύμφωνα με κομματικές πηγές, βρέθηκε «κοντά στους πολίτες» σε διάφορες πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας καταλήγοντας στο Μεσολόγγι. Ο Στ. Κασσελάκης είναι «σταθερός», όπως συνέχισαν οι ίδιες πηγές, «στην επιλογή του για την αδιαμεσολάβητη επαφή του με τον κόσμο, εκεί που εργάζεται, κινείται και βιώνει την καθημερινότητά του».

«Ήρθα απροειδοποίητα γιατί θέλω να δω πώς είστε, δεν θέλω να ακούω μόνο τους κομματικούς μηχανισμούς», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας με κόσμο.

Όπως μετέφεραν οι εν λόγω πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του κόμματος χαρακτήρισε «θεμιτό» τον «σκεπτικισμό» που του «εκφράστηκε καλοπροαίρετα» σε ό,τι αφορά τα βήματα του ΣΥΡΙΖΑ, παίρνοντας ο ίδιος το «βάρος» της επόμενης μέρας.

Επίσης, μετέφεραν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφτηκε το μαγαζί τού Γιώργου και της Πόπης, οι οποίοι ζήτησαν τη βοήθειά του για τους ελεύθερους επαγγελματίες που η κυβέρνηση τους «έχει χαντακώσει», για να συμφωνήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ότι «αυτό που γίνεται είναι ανήθικο».

Τέλος, ο Στ. Κασσελάκης μπήκε και σε ένα φαρμακείο, όπου σύμφωνα με τις πηγές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, του είπαν ότι οι άνθρωποι «φτάνουν σε σημείο να κόβουν το φάρμακο» και μάλιστα το «συνταγογραφημένο».