Skip to main content

Το ΑΠΘ τιμά τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τιμά τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο «για το έργο του στην αμυντική θωράκιση της χώρας και για την εμπιστοσύνη του στη συμβολή του Ιδρύματος στην εκπαίδευση και την έρευνα των Ενόπλων Δυνάμεων»

Με πρωτοβουλία της Νομικής Σχολής, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης τιμά τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, σε ειδική τελετή που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 17:30, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με το ψήφισμα του Πρυτανικού Συμβουλίου του ΑΠΘ (7/9/2023), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο τιμά τον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο «για το έργο του στην αμυντική θωράκιση της χώρας και για την εμπιστοσύνη του στη συμβολή του Ιδρύματος στην εκπαίδευση και την έρευνα των Ενόπλων Δυνάμεων».

Μετά τους χαιρετισμούς των Πρυτανικών Αρχών, θα μιλήσουν ο Κοσμήτορας της Νομικής Σχολής του ΑΠΘ, Καθηγητής Παναγιώτης Γκλαβίνης, με πρόταση της οποίας αποφασίστηκε η απονομή τιμής στον Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο από το Πρυτανικό Συμβούλιο του ΑΠΘ, και ο Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ Γιώργος Καραγιαννίδης. Οι ομιλητές θα μιλήσουν για τον τιμώμενο και θα αναπτύξουν το σημαντικό εκπαιδευτικό και ερευνητικό έργο που επιτελεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας.

Αμέσως μετά, θα πραγματοποιηθεί η Απονομή Τιμής στον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ, Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο.

Μετά την αντιφώνηση του τιμωμένου, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με το μουσικό μέρος, από τις φοιτήτριες Νομικής της ΣΣΑΣ Άννα Μιχαήλ (πιάνο) και Μαρία Φλόκα (κοντραμπάσο), και τον φοιτητή του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΠΑΜΑΚ Άγγελο Μιχαήλ (βιολί).