Skip to main content

Αρβανιτίδης: «Ο ξαφνικός θάνατος δεν είναι λύση»

«Ο ξαφνικός θάνατος δεν είναι λύση» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Αρβανιτίδης, αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου.

«Ο ξαφνικός θάνατος δεν είναι λύση» τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Β' Θεσσαλονίκης, Γεώργιος Αρβανιτίδης, αναφερόμενος στο διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου, κατά τη διάρκεια περιοδείας του σε οικισμούς των δήμων Λαγκαδά και Βόλβης.

«Στην πραγματικότητα, το δίλημμα σήμερα τίθεται ανάμεσα σε πολιτικές δυνάμεις που μπορούν να προσφέρουν δύσκολες αλλά ρεαλιστικές λύσεις και σε δυνάμεις που στηρίζουν τον προεκλογικό τους λόγο σε ωραία αλλά μη ρεαλιστικά λόγια που οδηγούν την Ελλάδα σε αδιέξοδα», σημείωσε ο κ. Αρβανιτίδης.

«Η ανάκαμψη της Ελλάδας αποτελεί υπόθεση όλων μας και απαιτεί νέα εργαλεία και μέσα. Ως Έλληνες έχουμε μάθει να αγωνιζόμαστε και στα δύσκολα να πηγαίνουμε μπροστά!», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ θα συζητήσει σήμερα στις 7 το απόγευμα με τους κατοίκους του δήμου Θερμαϊκού σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Sun Beach, στην Αγία Τριάδα.