Skip to main content

Αρχηγός ΓΕΕΘΑ για τουρκικές προκλήσεις: Σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή

Είμαστε έτοιμοι, όπως και ο Στρατός και η Αεροπορία, να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή», υποστήριξε ο κ. Αποστολάκης.

Είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή, τόνισε ο Ναύαρχος και αρχηγός του ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, σχολιάζοντας τις ενέργειες της Τουρκίας και ειδικότερα το τελευταίο περιστατικό προσέγγισηε των Ιμίων, το οποίο, ωστόσο, δεν το θεωρεί, ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς, όπως είπε, «έχουμε ένα σωρό προβλήματα να λύσουμε στην περιοχή».

«Είμαστε σε ετοιμότητα ανά πάσα στιγμή αν αντιμετωπίσουμε τέτοιου είδους επιδείξεις και ενέργειες, οι οποίες δεν βοηθούν καθόλου το κλίμα για συνεργασία και ηρεμία στην περιοχή. Είμαστε έτοιμοι, όπως και ο Στρατός και η Αεροπορία, να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε προκλητική ενέργεια στην περιοχή», υποστήριξε ο κ. Αποστολάκης.

Ο αρχηγός του ΓΕΕΘΑ βρέθηκε στην τελετή παράδοσης-παραλαβής καθηκόντων από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, στον Αντιστράτηγο Δημήτριο Μπίκο, στο Γ’ Σώμα Στρατού.