Skip to main content

Άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Ο Μεγιάδο υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο του δεξιού του ποδιού ενώ ο Δεληγιαννίδης ακολούθησε και σήμερα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Τρίτης στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, άρχισε η προετοιμασία του ΟΦΗ την σαββατιάτικη αναμέτρηση εναντίον του ΠΑΟΚ στο «Γεντί Κουλέ»

Από την προπόνηση απουσίασε ο Μιγκέλ Μεγιάδο, ο οποίος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο του δεξιού ποδιού. Ο Παναγιώτης Δεληγιαννίδης ακολούθησε για μια ακόμη ημέρα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το «ασπρόμαυρο» πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε σε δυο γκρουπ. Στο πρώτο μέρος της προπόνησης οι ποδοσφαιριστές και των δυο γκρουπ ακολούθησαν ασκήσεις κινητικότητας και ενδυνάμωσης για το πάνω μέρος του σώματος.

Στη συνέχεια το πρώτο γκρουπ, στο οποίο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την ΑΕΛ, έκανε ασκήσεις μεταβιβάσεων και πρόγραμμα αποκατάστασης. Οι υπόλοιποι παίκτες, οι οποίοι συμμετείχαν στο δεύτερο γκρουπ έκαναν μεγάλες ασκήσεις μεταβιβάσεων και παιχνίδια κατοχής.

Για αύριο, έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση, στις 09:30 το πρωί και στις 16:00 το απόγευμα.