Skip to main content

Αρχίζουν οι εργασίες κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου σε κεντρικές οδούς του Κιλκίς

Ξεκινούν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου σε δρόμους της πόλης του Κιλκίς από τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα.

Τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα θα ξεκινήσουν οι εργασίες κατασκευής του δικτύου φυσικού αερίου σε δρόμους της πόλης του Κιλκίς με προοπτική την κάλυψη του δικτύου σε διακόσια περίπου μέτρα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αναδόχου εταιρείας ΑΒΑΞ ΑΕ οι εργασίες κατασκευής δικτύου φυσικού αερίου και παροχετευτικών αγωγών προγραμματίζονται στην οδό Ούλωφ Πάλμε από την Ελ. Βενιζέλου έως την Πόντου και στην οδό Σόλωνος από την Πόντου έως τη Δημητράκου.

Στο πλαίσιο υλοποίησης των προαναφερθεισών εργασιών θα γίνει κατάληψη οδοστρώματος, και εάν απαιτηθεί για λόγους ασφαλείας, προσωρινή διακοπή κυκλοφορίας με εκτροπή των οχημάτων σε όμορους δρόμους, με την απαιτούμενη σήμανση και με πιθανή χρήση σημαιοφόρων για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας. Οι αποκαταστάσεις θα υλοποιηθούν με βάση τις κείμενες προδιαγραφές και σε πλάτος και μήκος ίσο με την αντίστοιχη εκσκαφή δικτύου ή παροχής.

Οι τεχνικές εργασίες θα διαρκέσουν έως τις 30 Ιουνίου.   
 
Η εταιρία ΑΒΑΞ ΑΕ, στη συμφωνία πλαίσιο με τη ΔΕΔΑ ΑΕ που είναι ο κύριος του έργου, έχει αναλάβει την επέκταση των δικτύων χαμηλής πίεσης και τη σύνδεση οικιακών και εμπορικών πελατών στο Κιλκίς και στις πόλεις των Σερρών, της Κατερίνης, της Λαμίας, της Χαλκίδας και της Θήβας.