Skip to main content

Αραιές νεφώσεις με τοπικές βροχές - Έως 31 βαθμούς η θερμοκρασία στη Β. Ελλάδα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι αναμένονται σε ορισμένες περιοχές της χώρας - Η θερμοκρασία θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα

Τοπικές βροχές και καταιγίδες αναμένονται σήμερα με τη θερμοκρασία να παραμένει στα ίδια επίπεδα. Άνεμοι έως 4 μποφόρ στα πελάγη.

Πιο αναλυτικά, αναμένονται τοπικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και ενδεχομένως στα ορεινά της Κρήτης. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Θράκη θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου, στη Δυτική Μακεδονία από 14 έως 27, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 19 έως 31, στην Θεσσαλία και στην Ανατολική Στερεά από 19 έως 32, στην Ήπειρο από 14 έως 28, στη Δυτική Στερεά και στην Πελοπόννησο από 15 έως 31, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 28, στα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 16 έως 32, στις Κυκλάδες από 17 έως 29, στα Δωδεκάνησα από 20 έως 27 και στην Κρήτη από 13 από 29 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών κυρίως στα βόρεια και δυτικά του νομού από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών και ενδεχομένως καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου.