Skip to main content

Αραιή συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Έως 29 βαθμούς η θερμοκρασία

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες με πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών τις πρωινές ώρες θα επικρατούν για σήμερα στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις, στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ.

Σε Μακεδονία και Θράκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα φυσούν μεταβλητοί 3-4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ανατολικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4-6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 20 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη.