Skip to main content

Αραιή συννεφιά στη Θεσσαλονίκη - Ο υδράργυρος έως 18 βαθμούς

Αραιές νεφώσεις θα επικρατούν σήμερα σε όλη τη χώρα, ενώ θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή. Αναλυτικά ο καιρός.

Αραιές νεφώσεις θα επικρατούν σήμερα στη χώρα ενώ τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες αναμένονται, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη.

Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα δυτικά ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι στα νοτιοανατολικά θα πνέουν βόρειοι-βορειανατολικοί, έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Σε Μακεδονία και Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε πιθανώς θα είναι κατά τόπους ισχυρές στη δυτική Μακεδονία. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ, αργά το βράδυ ανατολικοί-βορειοανατολικοί στα ανατολικά, έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στην δυτική Μακεδονία, 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερα.

Αραιή συννεφιά θα επικρατεί και στη Θεσσαλονίκη. Θα πνέουν βόρειοι-βορειοδυτικοί άνεμοι, εντάσεως 3 έως 5 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν όμβροι ή σποραδικές καταιγίδες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί, 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.