Skip to main content

Άργος: Προκαλεί ο 34χρονος που χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του - «Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε» (video)

Ο 34χρονος φέρεται να κακοποίησε την 32χρονη σύζυγό του με σίδερο ατμού και να την περιέλουσε με χλωρίνη μέσα στο σπίτι τους, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα

Προκλητικός στις δηλώσεις του ήταν ο 34χρονος που κατηγορείται ότι χτύπησε με σίδερο τη σύζυγό του στο Άργος, ενώ σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της γυναίκας.

Ο 34χρονος νταής από το Άργος που φέρεται να κακοποίησε την 32χρονη σύζυγό του με σίδερο ατμού και να την περιέλουσε με χλωρίνη μέσα στο σπίτι τους, αναμένεται να απολογηθεί σήμερα.

Η γυναίκα φέρει σοβαρά τραύματα και νοσηλεύτηκε στο Νοσοκομείο της Τρίπολης. Μετά την καταγγελία της, αστυνομικοί του Α.Τ. Τριπόλεως συνέλαβαν τον σύζυγό της.

Προκλητικός ο 34χρονος σύζυγος

Ιδιαίτερα προκλητικός και συγχυσμένος εμφανίστηκε μέσα από τα κρατητήρια ο 34χρονος μιλώντας στο Mega. «Αγαπώ όλες τις γυναίκες του κόσμου. Δεν ξέρω για ποιον λόγο έγινε. Γυναίκες, ζητώ να στολίζετε τον κόσμο, όχι να τον ασχημαίνετε και σας λατρεύουμε γιατί και εμείς βγήκαμε από γυναίκα και η γυναίκα βγήκε από γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ γάλα έριξα. Αυτή λέει χλωρίνη. Έχω δώσει εντολή να κλειστεί το σπίτι με λουκέτα, να μην κάνει παρέμβαση κανένας. Υπάρχει κάποιο αποδεικτικό, επίσημο στοιχείο; Αίματος στο σίδερο;», πρόσθεσε ο φερόμενος ως δράστης.

«Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε»

Στη συνέχεια επέρριψε τις ευθύνες για τον ξυλοδαρμό στην άτυχη γυναίκα και στις πράξεις της.

«Τσακωθήκαμε. Συγγνώμη λέω, συγγνώμη, βέβαια λέω συγγνώμη σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και στη γυναίκα μου. Δεν έχω κάνει κάτι, ήταν οι πράξεις της που την τιμωρήσανε. Εγώ έφυγα τρεις εκείνο το βράδυ, τέσσερις, να πάω να λύσω έναν λογαριασμό τον οποίο δεν έλυσα ποτέ», είπε.

O 34χρονος παραδέχεται ότι τη μετέφερε στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένη, αλλά όχι ότι τη χτύπησε ο ίδιος. «Στο νοσοκομείο γιατί την πήγα; Γιατί ήταν χτυπημένη», είπε ο 34χρονος.

Μετά το αποτρόπαιο περιστατικό, η 32χρονη έφυγε από το Άργος και βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον.

Συγκλονίζει η 32χρονη: «Θα χύσεις αίμα, θα σε σκοτώσω», μου έλεγε

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τον ξυλοδαρμό της άτυχης γυναίκας από τον σύζυγό της.

Μιλώντας στο Star, η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον σύζυγό της ανέφερε μεταξύ άλλων: «Μου λέει “σήκω, προχώρα στο μπάνιο, αυτό το μπάνιο θα το θυμάσαι μια ζωή και εκεί θα χύσεις αίμα”».

«Μου είχε πετάξει όλα τα υγρά μέσα στο μπάνιο, χλωρίνη, είχε πάρει το μαχαίρι μαζί του, είχε πάρει μαξιλαροθήκη και το έβαλε στην τουαλέτα και τη βούτηξε μέσα και μου την έβαλε στο στόμα» είπε η γυναίκα περιγράφοντας τον εφιάλτη.

«Μου έβαλε και το κεφάλι στην τουαλέτα, μετά μου έβαλε τη μαξιλαροθήκη στον λαιμό, με έπνιγε, μου είχε βάλει και το μαχαίρι στον λαιμό, μου τράβαγε τα μαλλιά, με κοπάναγε στον καθρέπτη» πρόσθεσε η 32χρονη και είπε ότι της έλεγε «κοίτα πώς είσαι, ποιος θα σε πάρει».

«Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο»

Σύμφωνα με όσα είπε στο Star, ο σύζυγός της τη χτύπησε με το σίδερο στο πρόσωπο, την απείλησε ότι θα τη σκοτώσει και την κακοποίησε σεξουαλικά με το κινητό της, το οποίο το είχε σπάσει λίγο νωρίτερα.

 

«Μετά μου έβαλε τη λωρίδα του παντελονιού στον λαιμό… Μου είπε “θα σε σκοτώσω!”. Πήρε το σίδερο και μου το κοπάνησε στο πρόσωπο. Το ψωμί το βούτηξε σε νερό με χλωρίνη, μου το πέταξε στο πρόσωπο. Μου το έβαλε και κάτω… Μετά με έπλυνε να μην πάθω εγκαύματα. “Πλύσου γρήγορα, μην καείς. Το μυαλό σου δεν θα το πειράξω, γιατί το θέλω για τα παιδιά μου. Θα σου πειράξω τα μάτια”, μου είπε».

Ο 34χρονος κακοποιούσε συστηματικά τη σύζυγό του

Ο δράστης ήταν κακοποιητικός απέναντι στην 32χρονη σύζυγό του, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στο παρελθόν η γυναίκα έπεσε αρκετές φορές θύμα άγριων ξυλοδαρμών και ταπεινωτικών συμπεριφορών από τον συλληφθέντα.

Αποκορύφωμα της κακοποιητικής συμπεριφοράς ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε την 1η Μαρτίου στο σπίτι τους, όπου ο άνδρας, ο οποίος φέρεται να είναι χρήστης ναρκωτικών, την τραυμάτισε βαρύτατα με το σίδερο και στη συνέχεια της έριξε χλωρίνη. Τελικά, ήταν ο ίδιος, μαζί με έναν φίλο του, που μετέφεραν το θύμα στο Νοσοκομείο της Τρίπολης, καθώς διαπίστωσε πόσο σοβαρά την είχε κακοποιήσει.