Skip to main content

Άρχισαν οι εγγραφές στα προγράμματα Άθλησης για Όλους στον δήμο Παύλου Μελά

Αναλυτικά τα τμήματα που θα λειτουργήσουν τη φετινή περίοδο

Άρχισαν οι εγγραφές στα Προγράμματα Άθλησης για Όλους (ΠΑγΟ) 2024 του δήμου Παύλου Μελά.

Θα λειτουργήσουν περισσότερα από 40 διαφορετικά προγράμματα, σε 27 κλειστούς και ανοιχτούς χώρους των Δημοτικών Ενοτήτων Σταυρούπολης, Πολίχνης, Ευκαρπίας, καθώς και στο Δημοτικό Στάδιο Αμπελοκήπων - Μενεμένης «Κωνσταντίνος Καραμανλής», το οποίο διαθέτει γήπεδο Στίβου με διαδρομές ταρτάν, για τους υποψήφιους στρατιωτικών σχολών & ΤΕΦΑΑ.

Ο εντεταλμένος σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού, Κωνσταντίνος Γεροντίδης, η Διεύθυνση Παιδείας - Αθλητισμού - Πολιτισμού και το Τμήμα Αθλητισμού καλούν όσους ενδιαφέρονται να επισκεφθούν τον χώρο άθλησης που επιθυμούν, να ενημερωθούν για τις ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα και να διαλέξουν μαζί με τη γυμνάστρια ή το γυμναστή, το πρόγραμμα που τους ταιριάζει.

Στη φετινή περίοδο θα λειτουργήσουν τα εξής τμήματα:

Μουσικοκινητική Αγωγή, Παιδαγωγικά παιχνίδια,  Cheerleading (αθλητικός ομαδικός χορός), Παραδοσιακοί χοροί,   Μπαλέτο,  Ρυθμική, Ενόργανη, Ορθοσωμική, Ορθοσωμική - βαράκια, Ορθοσωμική - κοντάρια, Ορθοσωμική για την τρίτη ηλικία, Θεραπευτική Γυμναστική, Μυϊκή Ενδυνάμωση, Ενδυνάμωση, Zumba, Pilates, Aerobic, Yoga,  Tabata, Abs & Hips, Κοιλιακοί - Ραχιαίοι, Streching, Dance Aerobic, Total Body, Tennis, Ping Pong, Στίβος, διάφορα τμήματα για την τρίτη ηλικία και τμήματα ΑμεΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για όλα τα προγράμματα (άθλημα, χώροι, ώρες) και να διαβάσουν τις αναλυτικές οδηγίες εγγραφής στο site του Δήμου. Δείτε αναλυτικά εδώ: https://pavlosmelas.gr/eggrafes_pago2024/.