Skip to main content

Άρης: Ατομικό για Κάρλσον και Μπράμπετς, στην... απομόνωση ο Γκρέι

Ο Αντρέ Γκρέι προπονείται πλέον ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (4/8) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, λίγες ώρες έπειτα από τη νίκη με 1-0 επί της Αραράτ και την πρόκριση στον Γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa Conference League. Τόσο ο Νταβίντ Μόμπεργκ Κάρλσον, που τραυματίστηκε την παραμονή του επαναληπτικού με τους Αρμένιους, όσο και ο Γιακούμπ Μπράμπετς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Επιπλέον, ο Αντρέ Γκρέι προπονείται πλέον ξεχωριστά από την υπόλοιπη ομάδα. Ο 32χρονος διεθνής Τζαμαϊκανός επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Απόστολου Τερζή. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου στο χθεσινό παιχνίδι, ενώ ήδη η ΠΑΕ είναι σε προσπάθεια λύσης του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026.

Αύριο, Σάββατο, οι κιτρινόμαυροι θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Κυριακής (6/8) στο «Δασυγένειο», ξεκινώντας την προετοιμασία τους του αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης με τη Ντιναμό Κιέβου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (10/8, 21:15), στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.