Skip to main content

Άρης: Χωρίς προβλήματα και με 4-3-3 κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα

Θέση βασικού αντί του Χαβιέ Ματίγια διεκδικεί ο Φακούντο Μπερτόλιο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί δίπλα στους Τζέγκο και Σάσα.

Την Κόλος Κοβαλίβκα αντιμετωπίζει απόψε (21:00) ο Άρης, για τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League. Οι "κιτρινόμαυροι" δεν αντιμετωπίζουν αγωνιστικά προβλήματα κι έτσι ο Μίκαελ Ένινγκ θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Εκτός απροόπτου, ο Γερμανός θα επιμείνει στο 4-3-3, το οποίο αναμένεται να γυρίσει σε 4-2-3-1, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Κατά πάσα πιθανότητα, ο Φακούντο Μπερτόλιο θα ξεκινήσει αντί του Χαβιέ Ματίγια, ωστόσο ο τεχνικός του Άρη αμφιταλαντεύεται για το αν τοποθετήσει τον Λίντσεϊ Ροζ στο δεξί άκρο της άμυνας ή στο κέντρο αυτής.

Ο Κουέστα θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, ενώ η τετράδα στην άμυνα θα αποτελείται από Ντάτκοβιτς, Ροζ, Γκανέα (αριστερο άκρο) και Σάκιτς (δεξί άκρο). Αν ο τελευταίος μείνει στον πάγκο, τότε ο Ροζ θα παίξει στη θέση του και δίπλα στον Ντάτκοβιτς θα βρεθεί ο νεαρός Μπαγκαλιάνης, σενάριο που δύσκολα, όμως, θα υλοποιηθεί.

Από εκεί και πέρα, στον άξονα θα βρίσκονται οι Τζέγκο και Σάσα μαζί με τον Μπερτόγλιο. Οι Γκάμα και Φετφατζίδης θα πάρουν θέση στις πλευρές της επίθεσης, μαζί με τον Κριστιάν Λόπεθ, ο οποίος θα παίζει λίγο πιο μπροστά.

Την αποστολή των "κιτρινόμαυρων" αποτελούν οι εξής 18 ποδοσφαιριστές: Κουέστα, Μπουσέ, Γκανέα, Λόπεθ, Τζέγκο, Σάκιτς, Γκάμα, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Ντάτκοβιτς, Ματίγια, Ροζ, Σάσα, Δεληζήσης, Φετφατζίδης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.