Skip to main content

Άρης: Αιχμές Λάρσον για τις πληρωμές - Ρίχνει τους τόνους η ΠΑΕ

Οι «κιτρινόμαυροι» προχώρησαν σε διευκρινίσεις σχετικά με τις δηλώσεις του Σουηδού εξτρέμ γνωστοποιώντας ότι αύριο θα εξοφληθεί τη δόση του Ιανουαρίου

«Απογοητευμένος» από την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη φαίνεται πως είναι ο Ντάνιελ Λάρσον καθώς σε δηλώσεις που παραχώρησε στη σουηδική ιστοσελίδα «Fotbollskanalen», φέρεται να ανέφερε πως ο ίδιος έχουν να πληρωθούν κανονικά από τον περασμένο Οκτώβρη.

«Στην Ελλάδα και χωρίς τον κορωνοϊό λαμβάναμε μέρος της δόσης του συμβολαίου. Δεν είναι τόσο φυσιολογικό. Ο τελευταίος μήνας που πήρα πλήρη δόση ήταν ο Οκτώβριος. Στην αρχή είχα θυμώσει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο 33χρονος εξτρέμ για να συμπληρώσει:

«Αλλά, μετά δεν μπορείς να κάνει κάτι περισσότερο. Τώρα δεν μπορώ να κάνω κάτι γιατί όλοι είναι απασχολημένοι με τον κορωνοϊό. Ούτε που σκέφτομαι ότι μπορώ να περιμένω κάτι τώρα».

Από τη μεριά της ωστόσο, η «κιτρινόμαυρη» επέλεξε να ρίξει τους τόνους και σύμφωνα με τη διαρροή από την Αλκμήνης, ο Σκανδιναβός άσος εννοούσε τους μισθούς που όπως τονίζουν χαρακτηριστικά «είναι τα… ψίχουλα για παίκτες» και όχι τις δόσεις των συμβολαίων γνωστοποιώντας πως αύριο ο παίκτης θα εξοφληθεί τη δόση συμβολαίου Γενάρη.

Παράλληλα οι Θεσσαλονικείς διευκρινίζουν πως ο Ντάνιελ Λάρσον είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους του συλλόγου μεταφέροντας τους ότι «αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο εδώ».