Skip to main content

ΑΣ Άρης: Μάλλον οι φίλαθλοί μας έπρεπε να καθίσουν να τις φάνε, με κίνδυνο να θρηνήσουμε νέο Άλκη

Ο Ερασιτέχνης Άρης διαπιστώνει «τάση για "ισοφάριση" της εν ψυχρώ δολοφονίας του Άλκη»

Οργισμένη ήταν η αντίδραση του Ερασιτέχνη Άρη μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέα να προφυλακιστούν οι εννέα οπαδοί για τα επεισόδια της περασμένης Κυριακής στην περιοχή της Βούλγαρη

«Είναι ανεπίτρεπτο να προφυλακίζονται άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο που έλαβε χώρα, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι ήταν αμυνόμενοι, από την επίθεση οπαδών οι οποίοι κατέφτασαν και μάλιστα με… αστυνομική συνοδεία στην περιοχή Χαριλάου για να δημιουργήσουν επεισόδια», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

Μάλιστα κάνει λόγο για «τάση να "ισοφαριστεί" η εν ψυχρώ δολοφονία του Άλκη Καμπανού».

Αναλυτικά:

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε ένα θέατρο του παραλόγου, αναφορικά με ό,τι διαμείφθηκε στην οδό Βούλγαρη, την Κυριακή 29/10, με αποκορύφωμα τη σημερινή προφυλάκιση εννιά φιλάθλων του ΑΡΗ!

Μία απόφαση η οποία λήφθηκε χωρίς καμία βάση και λογική, αλλά και χωρίς στοιχεία. Είναι ανεπίτρεπτο να προφυλακίζονται άνθρωποι που δεν είχαν σχέση με το επεισόδιο που έλαβε χώρα, αλλά και άνθρωποι οι οποίοι ήταν αμυνόμενοι, από την επίθεση οπαδών οι οποίοι κατέφτασαν και μάλιστα με… αστυνομική συνοδεία στην περιοχή Χαριλάου για να δημιουργήσουν επεισόδια.

Μάλλον οι φίλαθλοι του ΑΡΗ έπρεπε να καθίσουν να «τις φάνε», με κίνδυνο να θρηνήσουμε νέο Άλκη. Και μιας και αναφέρουμε τον δολοφονηθέντα φίλαθλό μας, διαβλέπουμε μία τάση να «ισοφαριστεί» η εν ψυχρώ δολοφονία του, κάτι που δείχνει η προφυλάκιση των εννέα φιλάθλων.

Ο οργανισμός του ΑΡΗ είναι σε επιφυλακή. Παραφράζοντας το γνωστό γνωμικό, λέμε ότι «η αδικία είναι γαϊδάρα και γυρίζει στον αφέντη της».

Ανακοίνωσε εξέδωσε χθες και ο Super 3, «oπαδοί της ομάδας μας όντες αριθμητικά κατά πολύ λιγότεροι προσπάθησαν να τους απωθήσουν. Αποτελεσμα σήμερα 9 άτομα που δεν είχανε καμία σχέση με το περιστατικό να κατηγορούνται για κακούργημα. Και ρωτάμε ποιο είναι το κακούργημα όταν προσπαθείς να προστατέψεις τον εαυτό σου από ομάδα ατόμων η οποία σου επιτίθεται με προφανή σκοπό να σου κάνει ζημιά».