Skip to main content

Άρης: Κάκωση ο Νταρίντα, εκτός Μπράμπετς και Σαβέριο

Κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη ο Τσέχος μέσος, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα από το ιατρικό επιτελείο

Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Αρη, λίγες ώρες έπειτα από τη νίκη με 1-0 επί της Ντιναμό Κιέβου στο πλαίσιο του Γ’ προκριματικού γύρου του UEFA Europa Conference League.

Νίκη  που αποδείχθηκε πύρρειος, καθώς ο Βλάντιμιρ Νταρίντα αποχώρησε με ενοχλήσεις στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Κάκωση στην ποδοκνημική υπέστη ο Τσέχος μέσος, όπως έδειξαν οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε σήμερα από το ιατρικό επιτελείο  των «κίτρινων». Καθημερινά θα γίνεται επαναξιολόγηση της κατάστασής του.  

Επιπλέον, ο Γιακούμπ Μπράμπετς συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Κίκε Σαβέριο έκανε θεραπεία. Αύριο, Σάββατο (12/8), οι ποδοσφαιριστές του Απόστολου Τερζή θα έχουν ρεπό ενώ στις προπονήσεις θα επιστρέψουν το απόγευμα της Κυριακής στο «Δασυγένειο», οπότε και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τη ρεβάνς με τη Ντιναμό Κιέβου.  

Υπενθυμίζεται ότι ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι (17/8, 20:00 - «Σταντιονούλ Γκιουλέστι»), με το νικητή του ζευγαριού να αντιμετωπίζει στα Play Off της διοργάνωσης το νικητή του ζευγαριού Μπεσίκτας - Νέφτσι Μπακού. Οι Τούρκοι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έπειτα από τη νίκη τους με 3-1 στο Αζερμπαϊτζάν.