Skip to main content

Άρης: Ψάχνει το διπλό στο ΟΑΚΑ για να επιστρέψει στις νίκες

Για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο, δεν θα είναι σε αποστολή ο Γιάννης Φετφατζίδης που συνεχίζει την καριέρα του στο Κατάρ.

Μετά το σοκ της ισοπαλίας στο Κλεάνθης Βικελίδης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, ο Άρης ζητά ξανά το τρίποντο, αυτή τη φορά απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (16.00-ΣΚΑΪ).

Μια υπόθεση βέβαια καθόλου εύκολη, αφού το Τριφύλλι μετρά δύο ισοπαλίες και μια ήττα, γεγονός που θα οδηγήσει τους παίκτες του Πογιάτος να ψάξουν πάση θυσία τη νίκη στον αγώνα με τους Κίτρινους.

Ο Άκης Μάντζιος είδε στην τελευταία προπόνηση του Άρη να συμμετέχουν οι Λούκας Σάσα και Εμάνουελ Σάκιτς και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, όπως και τον Ματέο Γκαρσία που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του! Αντίθετα, για πρώτη φορά μετά από 1,5 χρόνο, δεν θα είναι σε αποστολή ο Γιάννης Φετφατζίδης που συνεχίζει την καριέρα του στο Κατάρ.

Η αποστολή:

Cuesta, Boucher, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Jeggo, Bruno Gama, Bertoglio, Sakic, Mancini, Datkovic, Matilla, Rose, Lucas Sasha, Sundgren, Ali Adem, Δεληζήσης, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σενγκιέργκης.

Ο Πέτρος Τσαγκαράκης από τα Χανιά είναι ο πρώτος διαιτητής στο Παναθηναϊκός-Άρης με τον Βασίλη Φωτιά στο VAR. Bοηθοί του Τσαγκαράκη οι Σπυρόπουλος και Σινιοράκης, ενώ βοηθός στο VAR, o Nικολακάκης. Τέταρτος ο Βάτσιος.