Skip to main content

Άρης: Θέμα ωρών η απάντηση του Γκούτι στον Χαριστέα

Σήμερα περιμένουν στον Άρη την οριστική απόφαση του Ισπανού προπονητή στον Άγγελο Χαριστέα για το εάν θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας

Σε στάση αναμονής παραμένουν στον Άρη σχετικά με την οριστική απόφαση του Γκούτι στο project και κατ’ επέκταση στην πρόταση που του έγινε από τον Άγγελο Χαριστέα να αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας Metrosport, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής του Αρη παραμένει στη Μαδρίτη και, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε, στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, στους ανθρώπους της ομάδας η σημερινή ημέρα είναι καθοριστική.

Ο Γκούτι έχει λάβει όλες τις απαραίτητες “συστάσεις” σχετικά με τη φιλοσοφία της ομάδας, το project του Χαριστέα και γενικά για το περιβάλλον που θα συναντήσει στην Ελλάδα εφόσον αποδεχτεί την πρόταση των κιτρινόμαυρων. Η προοπτική να εργαστεί ως πρώτος προπονητής σε μία ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες και απαιτήσεις τον εξιτάρει και σε γενικά πλαίσια έδειξε πολύ θετικός και ενθουσιασμένος, σημειώνεται στο ίδιο δημοσίευμα.

«Στο ερώτημα που εύλογα προκύπτει... “τότε γιατί δεν έχει απαντήσει ακόμη;”, η απάντηση είναι η εξής. Διότι δεν έχουν διευθετηθεί εκ μέρους ορισμένες σημαντικές λεπτομέρειες οι οποίες αφορούν το πλαίσιο της συνεργασίας του με τους κιτρινόμαυρους, συμπεριλαμβανομένου και το οικονομικό σκέλος. Είναι ίσως το μοναδικό σκέλος που οι δύο πλευρές δεν τα… βρήκαν αμέσως. Ναι μεν υπάρχει διαφορά, αλλά σύμφωνα με τους κιτρινόμαυρους κάθε ώρα που περνάει αυτή η διαφορά ολοένα και μικραίνει. Τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σήμερα και όπως αφήνει να εννοηθεί ο Άγγελος Χαριστέας, είναι θέμα ωρών έως ημερών η οριστική απόφαση του Γκούτι», τονίζεται στο δημοσίευμα.

Στο σενάριο αρνητικής απάντησης πάντως, το plan B είναι έτοιμο και περιλαμβάνει δύο εξίσου αξιόλογες περιπτώσεις προπονητών πάνω στην ίδια φιλοσοφία.