Skip to main content

Άρης: Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον ημιτελικό με τον Παναιτωλικό

Με αποκατάσταση για όσους έπαιξαν χθες και επιστροφές απόντων η σημερινή προπόνηση

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη άφησαν πίσω τους το συγκλονιστικό παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ (3-3), στο φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Super League, κι άρχισαν να σκέφτονται τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναιτωλικό (Τρίτη 6/3, 19:00 - «Κλεάνθης Βικελίδης»).

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Όσοι ξεκίνησαν στο αρχικό σχήμα απέναντι στον «Δικέφαλο» έκαναν αποκατάσταση ενώ οι υπόλοιποι  ενεργοποίηση, παιχνίδια κατοχής μπάλας, παιχνίδι τακτικής και τελειώματα φάσεων. Ο μοναδικός που δε συμμετείχε ήταν ο Ρουμπέν Πάρντο που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας.

Αύριο, Τρίτη, με την προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ολοκληρώνεται η προετοιμασία του Άρη, με τον Μάντζιο να έχει ξανά διαθέσιμους τους Άλβαρο Ζαμόρα και Βλάντιμιρ Νταρίντα που εξέτισαν την τιμωρία τους απέναντι στην ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Δημήτρη Νιαρχάκου στην ομάδα. Ο μέχρι πρότινος Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΠΑΣ Γιάννινα, αναλαμβάνει τα ίδια καθήκοντα στον Άρη.