Skip to main content

Άρωμα γυναίκας στις υποψηφιότητες του ΑΠΘ

Το ακαδημαϊκό σχήμα «Αδέσμευτο πανεπιστημιακό ψηφοδέλτιο», με επικεφαλής την καθηγήτρια του τμήματος Ψυχολογίας, Κική Δεληγιάννη - Κουιμτζή, έρχεται να προστεθεί στην κούρσα των πρυτανικών εκλογών στο
Το ακαδημαϊκό σχήμα «Αδέσμευτο πανεπιστημιακό ψηφοδέλτιο», με επικεφαλής την καθηγήτρια του τμήματος Ψυχολογίας, Κική Δεληγιάννη - Κουιμτζή, έρχεται να προστεθεί στην κούρσα των πρυτανικών εκλογών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το σχήμα αποτελεί «μετασχηματισμό» του ψηφοδελτίου του κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής, Νίκου Μουσιόπουλου, η υποψηφιότητα του οποίου απορρίφθηκε λόγω της απαγόρευσης της σχετικής νομοθεσίας.

Έτσι, η κ. Δεληγιάννη - Κουιμτζή, η οποία συμμετείχε στο σχήμα του κ. Μουσιόπουλου ως υποψήφια αντιπρύτανης, θα διεκδικήσει τώρα τη θέση του πρύτανη. Στο πλευρό της παραμένει ο Ορέστης Καλογήρου, καθηγητής στο Τμήμα Φυσικής και ο Γιάννης Νηματούδης, καθηγητής Ιατρικής. Νέα «προσθήκη» στο ψηφοδέλτιό της είναι η Νιόβη Παυλίδου, καθηγήτρια στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών.