Skip to main content

Άρχισε η μουρμούρα στη Δημοκρατική Συμμαχία

Δυσανασχέτηση και μουρμούρα έχουν προκαλέσει στις τάξεις των στελεχών της ΔΗΣΥ οι επιλογές της Ντόρας Μπακογιάννη για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τον οργανωτικό και πολιτικό σχεδιασμό του νέου κ
Δυσαρέσκεια και μουρμούρα έχουν προκαλέσει στις τάξεις των στελεχών της Δημοκρατικής Συμμαχίας οι επιλογές της Ντόρας Μπακογιάννη για τους ανθρώπους που θα στελεχώσουν τον οργανωτικό και πολιτικό σχεδιασμό του νέου κόμματος.

Άνθρωποι που τάχθηκαν σθεναρά δίπλα της από την αρχή του νέου εγχειρήματος εκφράζουν τη δυσαρέσκειά τους γιατί τα άτομα που εκπροσωπούν το κόμμα είναι τα ίδια που εκπροσωπούσαν την κυρία Μπακογιάννη ως βουλευτή. Όπως σημειώνουν χαρακτηριστικά, είναι άλλο πράγμα η εκπροσώπηση ενός βουλευτή, ακόμη και αν είναι κορυφαίο στέλεχος που βρίσκεται πολύ ψηλά στην ιεραρχία και είναι πολύ διαφορετικής εμβέλειας εγχείρημα η εκπροσώπηση ενός κόμματος, το οποίο έχει θέσει τον φιλόδοξο στόχο να εξελιχθεί σε κίνημα.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι η κυρία Μπακογιάννη πρέπει πολύ σύντομα να αναθεωρήσει τη στρατηγική της, καθώς «είναι κρίμα μια νέα προσπάθεια να υπονομεύεται εξαρχής εξαιτίας τόσο λανθασμένων επιλογών».