Skip to main content

Άσυλο του Παιδιού: Με χαρούμενες παιδικές φωνές η καλοκαιρινή γιορτή

Οι μικροί πρωταγωνιστές χάρηκαν με την ψυχή τους σε ένα πανηγύρι χαράς και ξεγνοιασιάς, που ξετυλίχτηκε και πρόσφερε μια δόση ανεμελιάς.

Με παιδικά χαμόγελα, χαρούμενες φωνές, παιχνίδια και τραγούδια γέμισε πρόσφατα το «Άσυλο του Παιδιού», μέσα από μια Καλοκαιρινή Γιορτή αφιερωμένη στους μικρούς και μεγάλους φίλους και υποστηρικτές του.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του και κλείνοντας τον κύκλο των εορταστικών του εκδηλώσεων, τα παιδιά της πόλης, είχαν την δυνατότητα να ψυχαγωγηθούν στους καταπράσινους χώρους του Β’ Συγκροτήματος (Στ. Καζαντζίδη 62) μέσα από ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων που περιλάμβανε ζαχαροπλαστική, μουσική, χορό, face painting, διασκεδαστικά παιδικά αθλήματα, παραδοσιακά ομαδικά παιχνίδια και άλλα δημιουργικά εργαστήρια.  


Οι μικροί πρωταγωνιστές χάρηκαν με την ψυχή τους σε ένα πανηγύρι χαράς και ξεγνοιασιάς, που ξετυλίχτηκε και πρόσφερε μια δόση ανεμελιάς. Μαζί και οι μεγαλύτεροι που είχαν την ευκαιρία να αποδράσουν από τις έγνοιες της καθημερινότητας και να απολαύσουν λιχουδιές και εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ.

Όλα τα έσοδα της γιορτής θα διατεθούν για την ενίσχυση του εκπαιδευτικού έργου του «Ασύλου του Παιδιού».