Skip to main content

Αθήνα: Άνδρας δάγκωσε αστυνομικό που τον συνόδευσε στο νοσοκομείο

Ένας άνδρας σε κατάσταση εκτός ελέγχου δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στην Αθήνα καθώς άνδρας που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει δάγκωσε αστυνομικό της Ασφάλειας που τον συνόδευσε από τον συνόδευσε από τα κρατητήρια που βρισκόταν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το ethnos.gr o άντρας διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ καθώς είχε αποπειραθεί νωρίτερα να αυτοκτονήσει με ξυραφάκι. Την ώρα που γιατροί περιποιούνταν τα τραύματά του, ο άντρας άρχισε να φωνάζει και να κινείται προς τα κάγκελα του δεύτερου ορόφου του νοσοκομείου. Στο σημείο βρίσκονταν αστυνομικοί της Ασφάλειας, στους οποίους έλεγε ότι δεν θέλει να τον πλησιάσουν.

Επειτα από ένταση που διήρκεσε αρκετή ώρα και ενώ κλήθηκαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ για ενισχύσεις, τελικά ένας γιατρός τράβηξε τον άντρα από τα κάγκελα ενώ στη συνέχεια, ο άντρας οδηγήθηκε σε Τμήμα του Νοσοκομείου, όπου σε κατάσταση εκτός ελέγχου δάγκωσε στο χέρι έναν από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Ο αστυνομικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αναμένει τα αποτελέσματα.