Skip to main content

Αθήνα: Διασωληνωμένη 16χρονη που την εξανάγκασαν να κάνει υπερβολική δόση «κόκας των φτωχών»

Η ΕΛΑΣ και μετά τις έρευνες που διεξήγαγε, προχώρησε στην σύλληψη επτά ατόμων, τα οποία φέρονται να είναι μέλη σπείρας

Διασωληνωμένη και σε σοβαρή κατάσταση είναι η 16χρονη που ανήλικοι την εξανάγκασαν σε υπερβολική δόση ναρκωτικών στον Βύρωνα.

Το νεαρό κορίτσι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, είχε προσκληθεί στο σπίτι ενός 17χρονου στον Βύρωνα όπου στο πάρτι υπήρχαν πολλά ναρκωτικά. Οπως τονίζει η ΕΡΤ, αρχικά την ανάγκασαν να κάνει κάνναβη και στη συνέχεια άλλες ναρκωτικές ουσίες, όπως το «σίσα» (γνωστή και ως «κόκα των φτωχών»).

Το πρωί η φίλη της που ήταν μαζί της στο πάρτι, είδε ότι είχε χάσει τις αισθήσεις της και αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο και σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, το νεαρό κορίτσι νοσηλεύεται σε ΜΕΘ.

Αφού κλήθηκε η ΕΛΑΣ και μετά τις έρευνες που διεξήγαγε, προχώρησε στην σύλληψη επτά ατόμων, τα οποία φέρονται να είναι μέλη σπείρας. Οπως αναφέρει η Κρατική τηλεόραση,τα μέλη της σπείρας, δύο εκ των οποίων ανήλικοι, συμμετείχαν σε κύκλωμα ναρκωτικών και οδηγούσαν τα θύματά τους σε ένα σπίτι στο Βύρωνα. Τα ναρκωτικά τα είχαν αποθηκεύσει μάλιστα σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο, στη Γλυφάδα.

Σε βάρος του ιδιοκτήτη των αποθηκών, σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία.