Skip to main content

Αύριο η ανοιχτή εκδήλωση του Γ.Μπουτάρη

Τη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης και καταστήματα στη περιοχή των Αγίων Πάντων, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.
Τη λαϊκή αγορά της Ξηροκρήνης και καταστήματα στη περιοχή των Αγίων Πάντων, επισκέφθηκε σήμερα ο υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης, συνοδευόμενος από το μέλος της παράταξης Αλέξανδρο Άγιο.

Ο κ. Μπουτάρης άκουσε τα αιτήματα κατοίκων της Ξηροκρήνης, οι οποίοι τόνισαν ότι το Β΄ Δημοτικό Διαμέρισμα είναι παραμελημένο, διαχρονικά, από τη δημοτική αρχή Θεσσαλονίκης.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζήτησαν από τον κ. Μπουτάρη τη δημιουργία Κέντρου Νεότητας- πολυχώρου πολιτισμού, στο οποίο μπορεί να στεγασθεί η μόνη βιβλιοθήκη που υπάρχει στη περιοχή, ΚΑΠΗ, αλλά και να λειτουργήσουν τμήματα επιμόρφωσης και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ενηλίκων.

Όπως τονίζουν από την παράταξη «Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη» η περιοχή της Ξυροκρήνης, που έχει πληθυσμό περίπου 40.000 κατοίκων, στερείται υποδομών πρωτοβάθμιας υγείας, έχει λιγοστό πράσινο σε δημόσιους χώρους και αυτό, όπου υπάρχει , είναι παραμελημένο, ενώ σε πολλά σημεία δημιουργείται πρόβλημα από την παράνομη λειτουργία οίκων ανοχής, σε πολύ μικρή απόσταση από χώρους κατοικιών.

Αύριο το πρωί θα πραγματοποιηθεί στην Αποθήκη Δ’ του λιμανιού, η μεγάλη ανοικτή συνέλευση, στην οποία οι πολίτες της Θεσσαλονίκης θα έχουν τη δυνατότητα να θέσουν ερωτήματα και να κάνουν προτάσεις στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μπουτάρη, ο οποίος στη συνέχεια θα συναντηθεί με τον Ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ Κρίτωνα Αρσένη.