Skip to main content

Αύριο οι κρίσιμες ανακοινώσεις για τον αθλητισμό στην Κύπρο

Η σύσκεψη της Πέμπτης χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά καθοριστική ενόψει της έναρξης των προπονήσεων, κι ως κατ’ επέκταση των πρωταθλημάτων.

Κάλεσμα σε αυριανή σύσκεψη προς όλες τις αθλητικές ομοσπονδίες της Κύπρου απηύθυνε ο Νίκος Αναστασιάδης, με κύριο θέμα την επόμενη μέρα μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κατά του κορωνοϊού.

Πιο αναλυτικά, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας ενημερώθηκε χθες για την πορεία της πανδημίας τις εισηγήσεις των επιστημών και σήμερα αναμένεται να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, μαζί με τα αρμόδια υπουργεία, για σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, η οποία έχει ήδη χωριστεί σε τέσσερα στάδια. Η σύσκεψη αυτή  χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά καθοριστική ενόψει της έναρξης των προπονήσεων, κι ως κατ’ επέκταση των πρωταθλημάτων.

Ήδη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Κυριάκης Κούσιος, τόνισε πως στο πρώτο στάδιο χαλάρωσης των μέτρων που θα αρχίσει από την ερχόμενη Δευτέρα, δεν συμπεριλαμβάνονται οι προπονήσεις των ομάδων. Ωστόσο, όλα θα κριθούν στη σύσκεψη της Πέμπτης, με αρκετές ομάδες να ζητούν την οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων.