Skip to main content

Αύριο η πρώτη κλήρωση του Eurojackpot στην Ελλάδα: Κέρδη χωρίς σύνορα μέχρι και 120 εκατ. ευρώ

Μόνο στα καταστήματα ΟΠΑΠ κάθε Τρίτη και Παρασκευή

Διαθέσιμο για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αποκλειστικά μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ, είναι το Eurojackpot, το δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι που μοιράζει απίθανα κέρδη μέχρι και 120 εκατ. ευρώ. Η πρώτη κλήρωση του Eurojackpot, με συμμετοχή και της χώρας μας,  θα διεξαχθεί την Παρασκευή 8 Μαρτίου, με τους παίκτες να διεκδικούν έως και 30 εκατ. ευρώ στην πρώτη κατηγορία.  

«Ήδη από χθες, που ήταν η πρώτη ημέρα διάθεσης του Eurojackpot στα καταστήματά μας, ήρθε πολύς κόσμος για να ρωτήσει για το παιχνίδι και να συμπληρώσει το πρώτο του δελτίο», τονίζει ο Σπύρος Δρακόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα, που βρίσκεται στην οδό Αριστοτέλους 4.

Όπως εξηγεί: «Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια στην Ευρώπη, με συμμετοχή 18 χωρών και την Ελλάδα να αποτελεί πλέον την 19η συμμετέχουσα. Το μίνιμουμ έπαθλο του παιχνιδιού είναι 10 εκατ. ευρώ και, μέσα από τα τζακ ποτ, μπορεί να φτάσει ακόμη και στα 120 εκατ. ευρώ, ποσό που είναι πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα. Για παράδειγμα, όσοι επισκέπτονται σήμερα ένα κατάστημα ΟΠΑΠ για να παίξουν Eurojackpot, διεκδικούν 30 εκατ. ευρώ, που θα κληρωθούν αύριο».

Οι ημέρες και ώρες των κληρώσεων

Οι κληρώσεις του Eurojackpot διεξάγονται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας, κάθε Τρίτη, στις 21:15 και κάθε Παρασκευή, στις 21:00. «Στη χώρα μας η κατάθεση των δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ θα ολοκληρώνεται στις 19:00, τις ημέρες των κληρώσεων, δηλαδή κάθε Τρίτη και Παρασκευή. Τις υπόλοιπες ημέρες οι Έλληνες παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους μέχρι και το κλείσιμο των καταστημάτων. Όποιος θέλει να παρακολουθήσει την κλήρωση, μπορεί να μπει στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού και να την δει σε μαγνητοσκόπηση», υπογραμμίζει ο κ. Αποστόλης Φερεντίνος ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Ναυάρχου Αποστόλη 22, στο Θησείο.

Το δελτίο του Eurojackpot και οι διαθέσιμες επιλογές

Οι πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ που θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο Eurojackpot, μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους είτε στους πάγκους εξυπηρέτησης, είτε μέσω της εφαρμογής OPAP Store App. Σύμφωνα με τον κ. Λάμπρο Διώτη, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα επί της οδού Αχαρνών 246, «το δελτίο του παιχνιδιού περιλαμβάνει δύο πεδία συμπλήρωσης αριθμών. Για να κερδίσει κανείς πρέπει να κάνει πέντε σωστές προβλέψεις, στο πρώτο πεδίο αριθμών από το 1 έως το 50, καθώς και να βρει 2 αριθμούς, στο δεύτερο πεδίο που έχει αριθμούς από το 1 έως το 12. Επίσης, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα επιλογής πλήρους ή τυποποιημένου συστήματος, τυχαίας επιλογής αριθμών και συνεχόμενων κληρώσεων. Παράλληλα, μπορούν να συμμετέχουν και σε ομαδικό δελτίο».

Εκτός από το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας, που ξεκινά από τα 10 εκατ. ευρώ και μπορεί να φτάσει ακόμα και τα 120 εκατ. ευρώ, οι παίκτες του Eurojackpot διεκδικούν κέρδη σε ακόμα 11 κατηγορίες. Ωστόσο, για πρώτη φορά στο παιχνίδι και μόνο για τους πελάτες καταστημάτων ΟΠΑΠ στην Ελλάδα, καθιερώνεται μια επιπλέον 13η κατηγορία κερδών για όσους προβλέπουν σωστά δύο αριθμούς.