Skip to main content

Bayer Eλλάς και ΕΚΠΑ: Ημερίδα για τις επαγγελματικές προοπτικές στις βιοεπιστήμες

Στην ημερίδα συμμετείχαν πάνω από 170 φοιτητές, ερευνητές και επιστήμονες από τα Τμήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας και το Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η ημερίδα με θέμα «Ευκαιρίες Καριέρας & Επιχειρηματικότητα στις Βιοεπιστήμες» που πραγματοποίησε η Bayer Ελλάς την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με τη συνεργασία του Κέντρου Αρχιμήδης και της Κοσμητείας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΕΚΠΑ.

Συμμετείχαν πάνω από 170 φοιτητές, νέοι ερευνητές και επιστήμονες από τα τέσσερα Τμήματα της Σχολής Επιστημών Υγείας και το Τμήμα Βιολογίας του ΕΚΠΑ, ενώ συγκέντρωσε και το ενδιαφέρον επίδοξων νέων επιχειρηματιών.

Στην ημερίδα, αναπτύχθηκαν οι επαγγελματικές και επιχειρηματικές προοπτικές που διανοίγονται για τους νέους επιστήμονες και ερευνητές στον τομέα των βιοεπιστημών. Παρουσιάστηκαν οι εξελίξεις και οι ορθές πρακτικές στην κλινική έρευνα σε διεθνές επίπεδο από τον Ε. Θηραίο, Γενικό Γραμματέα της Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών και σε εθνικό επίπεδο από τον Σ. Αναγνωστόπουλο, Διευθύνων Σύμβουλο της Phaze ΑΕ. Στη συνέχεια, ο Θ. Κώτσανης, Καρδιολόγος, Ιατρικός Διευθυντής για τις χώρες του Southern Mediterranean & Black Sea Cluster της Bayer Ελλάς, μέσα από το παράδειγμα της Bayer, εξειδίκευσε περαιτέρω το θέμα της κλινικής έρευνας στις φαρμακευτικές εταιρίες.

Διαβάστε περισσότερα στο e-farmako.