Skip to main content

Βελόπουλος: Οι φωτογραφίες από το μπάζωμα στα Τέμπη αποκαλύπτουν τα ψέματα Μητσοτάκη (video)

Ο κ. Βελόπουλος έδειξε ενώπιον των δημοσιογράφων φωτογραφία από τον Μάρτιο του '23, που όπως είπε «δείχνει ότι έγινε μπάζωμα»

«Θα αποδείξουμε ότι καριέρα με ψέμματα δεν μπορείς να κάνεις», τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος από το περιστύλιο της Βουλής αναφερόμενος στα λεγόμενα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της κυβέρνησης γύρω από το «μπάζωμα» του χώρου του δυστυχήματος των Τεμπών.

Ο κ. Βελόπουλος έδειξε ενώπιον των δημοσιογράφων φωτογραφία από τον Μάρτιο του '23, που όπως είπε «δείχνει ότι έγινε μπάζωμα. Έχουμε και μετά από μερικούς μήνες τις φαγάνες, να μπαζώνουν περισσότερο το χώρο και να βάζουν άσφαλτο».

«Ας αφήσει λοιπόν τα ψέμματα ο πρωθυπουργός, ας αφήσει τα προσωπικά του ψέμματα και την προσωπική του ευθύνη κατά μέρος, ας αναλάβει την ευθύνη και να σταματήσει να λέει ψέμματα και να επιτίθεται στην αλήθεια. Αυτό που τού λέμε είναι το εξής: οι νεκροί ζητούν δικαίωση. Και αυτή η δικαίωση θα έρθει με εμάς. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι τέλους. Και ας σταματήσει τα ψέμματα επιτέλους», κατέληξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.