Skip to main content

Betarades: Με σπασμένα φρένα η Λίλεστρομ, ξεκάθαρο φαβορί η Σάο Πάολο

Δείτε τις σημερινές προτάσεις του betarades.gr για τα προγνωστικά του ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

Γεμάτο ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις το πρόγραμμα της Κυριακής (26/06), με τα παιχνίδια από τα πρωταθλήματα Νορβηγίας, Αργεντινής και Βραζιλίας να ξεχωρίζουν από το κουπόνι. Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε τις προτάσεις που ξεχωρίζουν από το σημερινό πρόγραμμα, που έρχονται από τις αναμετρήσεις Στρομσγκόντσετ - Λίλεστρομ και Σάο Πάολο Ζουβεντούδε, τις οποίες θα αναλύσουμε παρακάτω. Καθημερινά μπορείτε να ενημερώνεστε μέσω του Betarades.gr για όλες τις μεταγραφές στη Super League και για ΠΑΟΚ Μεταγραφές.

11η Αγωνιστική στην Eliteserien Νορβηγίας με τη Στρομσγκόντσετ να βρίσκεται σε κακό μομέντουμ. Γνώρισε ντροπιαστικό αποκλεισμό στο Κύπελλο Νορβηγίας κόντρα σε ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας και ενώ είχε προηγηθεί ο διασυρμός από τη Σπάρτα Σάρπσμποργκ με 5-1 εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική.

Από την πλευρά της η Λίλεστρομ έκανε το καθήκον της στο Κύπελλο κόντρα στη Γιούνκερεν, της οποίας επικράτησε με 2-1 και εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ρόζενμποργκ την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1, παραμένει αήττητη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και με 27 βαθμούς, οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα, μπορούν να εκμεταλλευτούν την κακή αγωνιστική κατάσταση της Στρομσγκόντσετ και θα κρατήσουμε το "διπλό" με κάλυψη σε απόδοση 1.90.

Και από τη Νορβηγία στη Βραζιλία και την αναμέτρηση Σάο Πάολο - Ζουβεντούδε για τη 14η αγωνιστική της Serie A. Προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Βραζιλίας απέκτησε η Σάο Πάολο, που επικράτησε με 1-0 της Παλμέιρας μεσοβδόμαδα. Αποτέλεσμα ψυχολογίας για τη Σάο Πάολο που άφησε στην άκρη τις ήττες από Μποταφόγκο (1-0) και Παλμέιρας (1-2) στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται στη 10η θέση.

Από την άλλη η Ζουβεντούδε βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση, καθώς ηττήθηκε με 3-1 από την Ατλ. Γκοϊνιένσε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, που ήταν και η τέταρτη διαδοχική ήττα. Βρίσκεται στην τελευταία θέση της κατάταξης, προβληματίζοντας με την εικόνα της, ενώ διαθέτει και τη χειρότερη άμυνα. Μεγάλες οι διαφορές δυναμικότητας των δύο ομάδων, η Σάο Πάολο είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης και θα τη στηρίξουμε. Σάο Πάολο -1(Ασιατικό) σε απόδοση 2.00.

Δείτε τις σημερινές προτάσεις στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας!