Skip to main content

Betarades-Στοίχημα: Με το φαβορί Ρεάλ στο "Santiago Bernabeu" - Σκοράρουν στο "José Alvalade"

Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Λειψία σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ

Συναρπαστικές αναμετρήσεις διεξάγονται σήμερα Τετάρτη (06/03) με το κουπόνι στοιχήματος να περιλαμβάνει σπουδαία ματς για το Τσάμπιονς Λιγκ και το Γιουρόπα Λιγκ, ενώ δράση έχουμε και στο Κύπελλο Ελλάδας. Το Betarades.gr ξεχώρισε προτάσεις με αξία από τα παιχνίδια Ρεάλ Μαδρίτης - Λειψία και Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Αταλάντα, τα οποία θα αναλύσουμε παρακάτω και μπορείτε να βρείτε με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων στις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα.

Στις 22:00 στη Μαδρίτη η Ρεάλ υποδέχεται τη Λειψία σε αγώνα ρεβάνς για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, με τη «βασίλισσα»να έχει το προβάδισμα πρόκρισης μετά τη νίκη με 1-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Η Ρεάλ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Βαλένθια στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, συμπλήρωσε εννέα παιχνίδια αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με 66 βαθμούς οδηγεί την κούρσα της Λα Λίγκα.

Πάνω στην Μπόχουμ ξέσπασε η Λειψία στο τελευταίο παιχνίδι για την Μπουντεσλίγκα, διαλύοντας με 4-1 την αντίπαλο της εκτός έδρας. Είχε προηγηθεί η ήττα με 2-1 από την Μπάγερν Μονάχου, είναι ασταθής στα τελευταία παιχνίδια της, στο πρωτάθλημα Γερμανίας βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης. Όσο για το αποψινό παιχνίδι, η Ρεάλ έχει αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης, θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, υπερέχει σε όλους τους τομείς της Λειψίας και περιμένουμε  να ντουμπλάρει τις νίκες της. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους και θα κρατήσουμε το Ρεάλ Μαδρίτης -1 Ασιατικό σε απόδοση 1.95.

Από το Τσάμπιονς Λιγκ στο Γιουρόπα Λιγκ για το παιχνίδι Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Αταλάντα για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι η Σπόρτινγκ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα, επικράτησε με 3-2 της Φαρένσε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος, συμπλήρωσε εννέα ματς αήττητη, έχοντας κερδίσει τα επτά απ' αυτά και βρίσκεται στην κορυφή της Πριμέιρα Λίγκα.

Από την πλευρά της η Αταλάντα ηττήθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια της από Μπολόνια (1-2) και Ίντερ (4-0) στο πρωτάθλημα, μετά το πέρασμα 27 αγωνιστικών βρίσκεται στην 6η θέση της Serie A. Όσο για το σημερινό μεταξύ τους παιχνίδι η Σπόρτινγκ είναι φορτσάτη, προέρχεται από δυνατές εμφανίσεις και στο "Αλβαλάδε" συχνά τρομάζει με τον επιθετικό ρυθμό που πιάνει. Η Αταλάντα είναι η μοναδική ομάδα που κατάφερε να περάσει την φετινή σεζόν από κει, αλλά στην πάροδο των δύο μεταξύ τους αγώνων στον όμιλο οι Πορτογάλοι έδειξαν να βελτιώνονται. Φύσει επιθετικές ομάδες και οι δύο, είχαν γρήγορο τέμπο τα δύο προηγούμενα μεταξύ τους, επιλογή μας το Goal/Goal & Over 2.5 σε απόδοση 2.23.