Skip to main content

Το ΒΕΘ στο πλευρό των πληγέντων από τις καταστροφικές πλημμύρες στη Θεσσαλία 

Την αποστολή καθαριστικών δρομολογεί το ΒΕΘ

Στη στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων της Θεσσαλίας που επλήγησαν από τις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες προχωρά το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης δρομολογώντας, μετά από επικοινωνία με τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων της Θεσσαλίας, την αποστολή καθαριστικών.

«Η διοίκηση του ΒΕΘ έχοντας συνεχώς ανοιχτούς διαύλους με τις διοικήσεις των Επιμελητηρίων της Θεσσαλίας για τις ανάγκες που έχουν προκύψει στους κατοίκους των περιοχών, που επλήγησαν με πρωτοφανή σφοδρότητα από τα πρόσφατα καιρικά φαινόμενα, αποστέλλει 2.500 λίτρα καθαριστικών, δηλώνοντας την αλληλεγγύη του» σημειώνει το επιμελητήριο.

Τα καθαριστικά κατόπιν σχετικής απόφασης της διοικητικής επιτροπής του ΒΕΘ  θα διανεμηθούν σε συνεργασία με τα Επιμελητήρια Λάρισας, Καρδίτσας, Μαγνησίας και Τρικάλων.

«Όπως είναι πλέον ξεκάθαρο η κλιματική αλλαγή αναμένεται να εντείνει τη συχνότητα σφοδρών φαινομένων σαν και αυτά που παρατηρήθηκαν πρόσφατα. Η  πολιτεία οφείλει να θωρακίσει, χωρίς αναβολή, μέσω έργων υποδομής τη χώρα και παράλληλα οι επιχειρήσεις, εκτιμώντας το βαθμό κινδύνου, να προετοιμαστούν για το μέλλον. Ο επιχειρηματικός κόσμος στηρίζει την κοινωνία, καταδεικνύοντας τον κομβικό ρόλο που έχουν τα Επιμελητήρια. Εμείς ως ΒΕΘ θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα στον συνανθρώπους μας» σημειώνει ο πρόεδρος του ΒΕΘ, Αναστάσιος Καπνοπώλης.