Skip to main content

Βίντεο με τις τουριστικές διαδρομές της Πιερίας στα ραδιοταξί της Κατερίνης

Το βίντεο παρουσίασε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης Γιώργος Παρθενίδης στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου

Οι τουριστικές «Διαδρομές» της Πιερίας είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής και του Συνεταιρισμού Ραδιοταξί.

Οργανισμός και ραδιοταξί δημιούργησαν ένα βίντεο με αναφορά στη δυναμική του Πιερικού τουρισμού, το οποίο θα προβάλλεται στον πελάτη του ταξί στη διάρκεια της κούρσας και θα δίνει πληροφορίες για το τι προσφέρει η Πιερία στους επισκέπτες της. Πρόκειται για μια κοινή προσπάθεια για την ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος της Πιερίας, αλλά και την γενικότερη προβολή και ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων του νομού. Ο Συνεταιρισμός, ως μέλος του Οργανισμού, αποδέχθηκε, δεσμεύτηκε και προχώρησε στην πρωτοβουλία αυτή με στόχο να συμβάλλει να γίνουν γνωστά ευρύτερα τα πλεονεκτήματα της Πιερίας, οι φυσικές της ομορφιές, ο ιστορικός της πλούτος, αλλά και οι υποδομές και τα σύγχρονα καταλύματα.

Το βίντεο παρουσίασε ο πρόεδρος του συνεταιρισμού ΡΑΔΙΟ ΤΑΞΙ Κατερίνης Γιώργος Παρθενίδης στην αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφία Μαυρίδου. «Τα οφέλη για τον τόπο μας είναι πολλά και ήδη γνωστά» είπε η αντιπεριφερειάρχης. Από την πλευρά του ο κ. Παρθενίδης είπε πως συνήθως οι επισκέπτες χρησιμοποιούν πρώτα το ταξί για το προορισμό τους εντός του νομού.

Το μέσο αυτό αποτελεί πολλές φορές τη βιτρίνα ενός τόπου και ο αυτοκινητιστής απαντώντας στις σχετικές ερωτήσεις, γίνεται ουσιαστικά ο ξεναγός και ο πρώτος πληροφοριοδότης. Και η τεχνολογία δίνει πλέον άλλη διάσταση σε αυτό το ζητούμενο. «Οφείλουμε και εμείς ως κλάδος να συμβάλλουμε στις δράσεις της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και του Π.Ο.Τ.Α.Π. γιατί ο στόχος είναι κοινός. Να προβληθεί η τουριστική Πιερία και να ωφεληθεί η τοπική μας αγορά και βέβαια οι επαγγελματικού κλάδοι» τόνισε.