Skip to main content

Οι κλέφτες χρηματοκιβωτίων ξαναχτύπησαν στη Χαλκιδική – Βίντεο ντοκουμέντο

Οι δράστες ξήλωσαν το χρηματοκιβώτιο, καθώς ήταν πακτωμένο στο πάτωμα, και αφού το έσειραν στο διάδρομο και στις σκάλες, το φόρτωσαν στο επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση συμμορίας διαρρηκτών στην περιοχή της Χαλκιδικής φέρνει στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από την κλοπή χρηματοκιβωτίου στην Καλαμαριά

Στο Λάκκωμα Χαλκιδικής ξαναχτύπησαν οι κλέφτες χρηματοκιβωτίων. Όπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο οι διαρρήκτες έχουν εισβάλει σε εταιρεία, και έχουν εντοπίσει το χρηματοκιβώτιο.

Το ξηλώνουν καθώς ήταν πακτωμένο στο πάτωμα, και αφού το σέρνουν στο διάδρομο και στις σκάλες, το φορτώνουν στο επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο και εξαφανίζονται.
 
Όταν οι ιδιοκτήτες διαπίστωσαν την κλοπή, ενημέρωσαν την αστυνομία. Κλιμάκιο από τα  εγκληματολογικά εργαστήρια ερεύνησε τους χώρους που κινήθηκαν οι κλέφτες, για δακτυλικά αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

Το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες της επιχείρησης, το παρέλαβε η Ασφάλεια και προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα μέλη της συμμορίας.

Διάρρηξη σημειώθηκε και στα γραφεία εταιρείας εμπορίας αυτοκίνητων στο Γέρακα.

Οι δράστες παραβίασαν την κεντρική είσοδο, εισήλθαν στο εσωτερικό και αφού ερεύνησαν όλα τα συρτάρια στο λογιστήριο, βρήκαν σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη 50.000 ευρών τα πήραν  και χάθηκαν στο σκοτάδι.

Οι κάμερες κατέγραψαν τις κινήσεις των  δραστών, που αναζητούνται από την Ασφάλεια Παλλήνης.