Skip to main content

Blue Horizon: Οι πρώτες δηλώσεις του υπάρχου για όσα συνέβησαν στον καταπέλτη το μοιραίο βράδυ που πνίγηκε ο Αντώνης

«Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί, μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους τη συμπεριφορά μου», τόνισε ο προφυλακισμένος για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη

Την εκδοχή του για όσα συνέβησαν στον καταπέλτη του Blue Horizon και οδήγησαν στο θάνατο τον Αντώνη Καρυώτη δίνει για πρώτη φορά δημόσια ο ύπαρχος που εμπλέκεται στο τραγικό περιστατικό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο ύπαρχος, ο οποίος έχει κριθεί προφυλακιστέος μετά την απολογία του όπως και ο πλοίαρχος, εκφράζει τη θλίψη του και υποστηρίζει ότι δεν είχε προσωπικές διαφορές με τον 36χρονο. «Είμαι συντετριμμένος. Είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη. Δεν είχα τίποτα προσωπικό με το παιδί. Δεν τον ήξερα», αναφέρει.

«Θέλω να με πιστέψετε όλοι ότι δεν είχα σκοπό να κάνω κακό σε κανέναν. Μακάρι να μπορούσα να αντικρίσω την οικογένεια του Αντώνη και να τους έλεγα πόσο λυπάμαι για αυτό που συνέβη. Μακάρι να μπορούσα να εξηγήσω σε όλους τη συμπεριφορά μου», συμπληρώνει.

Από την πλευρά της η σύζυγος του υπάρχου ξέσπασε σε λυγμούς και τόνισε ότι ο άνδρας της «δεν είναι τέτοιος άνθρωπος» και ότι «βοηθούσε τον κόσμο».

Υπενθυμίζεται ότι ο πλοίαρχος και ο ύπαρχος του Blue Horizon κρίθηκαν προφυλακιστέοι τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, ενώ για τον υποπλοίαρχο και το λοστρόμο υπήρξε διαφωνία ανακρίτριας με εισαγγελέα και η απόφαση θα ληφθεί από το Δικαστικό Συμβούλιο.