Skip to main content

Βοιωτία: Αστυνομικός μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του - Διατάχθηκε ΕΔΕ

Ο αστυνομικός τραυματίστηκε, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς εκτός κινδύνου και έχει περιγράψει τα όσα συνέβησαν στα στελέχη της Ασφάλειας

Ενας 54χρονος αστυνομικός από τη Βοιωτία μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του. Η γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς εκτός κινδύνου. 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό συνέβη έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Παραλίας Διστόμου, όπου η γυναίκα πήγε για να μηνύσει τον πρώην σύντροφό της. 

Προηγουμένως ο 54χρονος είχε παραβιάσει τα ασφαλιστικά μέτρα, πηγαίνοντας στον χώρο εργασίας της γυναίκας και απαιτώντας να τα ξαναβρούν. Οταν αυτή του ζήτησε να φύγει εκείνος αρνήθηκε, οπότε η γυναίκα αποφάσισε να πάει στο Αστυνομικό Τμήμα για να τον καταγγείλει. 

Οταν έφτασε, ο 54χρονος την περίμενε εκεί, την εξύβρισε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, καταφέροντάς της τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός της. Παρενέβησαν οι συνάδελφοί του, οι οποίοι τον ακινητοποίησαν και του πέρασαν χειροπέδες. 

Ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και εις βάρος του έχει διαταχθεί ΕΔΕ.

Ο εισαγγελέας Λιβαδειάς άσκησε δίωξη για παραβίαση του νόμου περί όπλων, πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβριση και παραβίαση δικαστικής απόφασης. 

Πηγή: ΕΡΤ