Skip to main content

Βόλτα στην Πολίχνη: Τα spots για τέλειο φαγητό και διασκέδαση a la… Θεσσαλονίκη

Η Πολίχνη μάς καλεί να την ανακαλύψουμε μέσα από τις φανταστικές επιλογές για καφέ, φαγητό και ποτό που σερβίρουν καθημερινά τα μαγαζιά της

Οι μικρές περιηγήσεις στις περιοχές της Θεσσαλονίκης είναι η ιδανική ευκαιρία για να τη γνωρίσουμε καλύτερα. Ακόμα κι αν δεν μπορούμε να κάνουμε μία απόδραση εκτός νομού τα Σαββατοκύριακα, η επιλογή για μία χαλαρή βόλτα κάπου στην πόλη είναι ικανή να μας ξεκουράσει και να μας μυήσει σε νέες εμπειρίες, που κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Ήρθε η ώρα λοιπόν για μία επίσκεψη στην Πολίχνη! Η ιδιαίτερη περιοχή στη δυτική πλευρά της πόλης είναι συνυφασμένη με το καλό φαγητό, την party διάθεση και τους ζεστούς της ανθρώπους. Όσοι την προτιμούν για την έξοδό τους δεν την αλλάζουν και όσοι δεν την γνωρίζουν τόσο καλά, θα ενθουσιαστούν με τη γκάμα των γαστρονομικών επιλογών της και τις διασκεδαστικές βραδιές στα μαγαζιά της.

Η Vwoman.gr ξεχώρισε έξι spots που αξίζει να επισκεφτεί κανείς στην Πολίχνη για μία βόλτα που σίγουρα θα είναι άκρως επιτυχημένη. Από τον ποιητικό καφέ και τα σπουδαία πιάτα μέχρι τα δροσερά ποτά και την… παραδοσιακή θεσσαλονικιώτικη διασκέδαση, η περιοχή υπόσχεται να μπει στη λίστα των αγαπημένων σας.

Διαβάστε περισσότερα στη Vwoman.gr.